Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

30-delni komplet hrane KidKraft Play

5-7 dan od dneva plačila kupnine 30-delni komplet hrane KidKraft Play

30-delni komplet hrane KidKraft Play je kot nalašč za uporabo s katero koli od naših igralnih kuhinj ali kuhinjskih pripomočkov. S tako raznolikostjo so ustvarjalne kombinacije neomejene. Kaj pa sendvič z banano ali sladoledno pico? S sladkarijami, zelenjavo, sadjem in drugim bodo otroci radi raziskovali kulinarične možnosti.


Dimenzije izdelka (cm) - 5,08 x 5,08 x 5,08

Teža (kg) - 0.5

Dimenzije škatle (cm) - 20,32 x 12,7 x 19,05

Teža škatle (kg) - 0.5

Materiali Plastični


  • Neskončne zabavne kombinacije hrane
  • Hrana iz vsake skupine živil
  • Varen in vzdržljiv
  • Sestavljanje ni potrebno

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KidKraft
  • Šifra: 63509
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 36.99€

Oznake: igralni kompleti, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...