Naročila za Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Zaboj za igrače Mid-Century

5-7 dan od dneva plačila kupnine Zaboj za igrače Mid-Century

Zaboji za igrače

Zaboj za igrače Mid-Century se lahko z lahkoto združi s pohištvom za dnevno sobo, igralnico ali spalnico. Zasnovan z modernim stilom sredi stoletja, kot so zaobljene noge, gladke črte in ščepcem drzne barve, je škatla za igrače videti tako kot ostalo vaše primerno pohištvo - le da lahko v njej skrije igrače. S plastičnim pokrovom z dvižnim zgornjim delom lahko v zaboj za igrače popsravite razpršene igrače vaših otrok. Reže s stranskim ročajem omogočajo premikanje škatle iz sobe v sobo, kadar je to potrebno. Za pritrditev plastičnih ročajev ni potrebno orodje. Kid Toy Box Mid-Century združuje potrebno funkcionalnost in fantastično obliko.


Dimenzije izdelka (cm) - 73,99 x 46,0 x 55,88

MaterialiMDF, les, umetna masa


  • Dvižni pokrov
  • Stranski ročaji
  • Varnostni tečaj preprečuje, da bi pokrov padel
  • Priložena navodila po korakih za sestavljanje


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 14975
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 185.89€

Oznake: zaboji za igrače, zaboj za igrače, kidkraft pohištvo, kidkraft, kidkraft zaboj za igrače, mid century toy box, mid century kidkraft, zaboji za shranjevanje igrač, shranjevanje igrač, igrače, pohištvo, otroško pohištvo

Loading...