Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Aktivnostna igralna miza z železnico 2v1 siva-natur

Razprodano Aktivnostna igralna miza z železnico 2v1 siva-natur

Aktivnostna igralna miza z železnico 2v1 siva-natur

Kdo ve, katere kreacije bo navdihovala aktivnostna igralna miza z železnico? Reverzibilna mizna plošča ima na eni strani ilustrirano igralno površino in na drugi strani igralno mizo za kocke. Vključuje 200 gradnikov in 30-delni leseni začetni komplet, s katerim bodo mali inženirji začeli s svojimi prvimi stvaritvami. Ko je igranje končano, se namizna plošča dvigne pod katero se pokaže prostor za shranjevanje. Ta vsestranska miza je skrbno izdelana z zaobljenimi vogali za dolga leta varne, domiselne zabave.


Dimenzije izdelka (cm) - 63,5 x 58,42 x 40,64

Materiali - MDF, T-modeliranje, melamin


Zakaj izbrati aktivnostno mizo z železnico?

  • zaobljeni vogali
  • vključenih je več kot 200 kosov gradnikov
  • dvostranska igralna površina
  • dovolj velika, da se otroci lahko igrajo skupaj
  • shranjevanje pod pokrovom
  • vsebuje podrobna navodila za montažo po korakih


OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 157.29€

Oznake: igralna miza lego, igralna miza, lego kocke, sestavljenje kock, lego, kidkraft, aktivnostna miza, kidkraft 17512, kidkraft slovenija, gradniki lego, darilo 3 leta, darilo za božička, darilo za dedka mraza, kidkraft slovenija, staskka, duplo kocke

Loading...