Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Aktivnostni center Hideaway Haven z gugalnicami

5-7 dan od dneva plačila kupnine Aktivnostni center Hideaway Haven z gugalnicami

Aktivnostni center Hideaway Haven z gugalnicami je popolna postavitev na dvorišču, da se malo pomigate in sprostite. Z obveznimi gugalnicami za pasove in valovitim toboganom ta leseni komplet za igro na prostem že zagotavlja ogromno aktivnega igranja. Toda opazite novo dodano gugalnico za deskanje in obokano lestev za nekaj izjemno zabavnih izzivov. Otroci se lahko pretvarjajo, da preletavajo valove ali smučišča na gugalnici za deskanje z mehko vrvjo. S pomikanjem po ukrivljenih stopnicah lestve je vzpon v prijetno kočo še bolj razburljiv. Zgornji krov je pokrit s platneno streho in stenami, zaradi česar je odlično vzdušje otroške hiške, ki otrokom zagotavlja neodvisnost in varnost staršem. Priložena polica se lahko uporablja kot majhen pisalni prostor, prostor za shranjevanje igrač ali majhna delovna miza. Spodaj je še eno mesto za druženje - super kul viseča mreža. Zavarovana na vseh štirih straneh daje otrokom prostor za počitek, medtem ko še vedno aktivira svojo domišljijo. To je odlično območje za branje knjige, poslušanje glasbe ali pretvarjanje, da ste na splavu, ki pluje po reki. Ne glede na to, katero dejavnost izberete v Hideaway Havenu, boste vedno naleteli na pustolovščino.


Dimenzije izdelka (cm) - 539,9 x 248,31 x 257,71

Dimenzije škatle (cm) - 228,6 x 58,42 x 23,19

Teža škatle (kg) - 94,81


 • Dva zamaha pasu za lovljenje vetriča
 • Cool surf gugalnica je nova funkcija stand-up
 • 48-palčna plošča s platnom zagotavlja senčno mesto za igro ali počitek
 • Stene iz tkanine za bolj domiselno igro skrivališča
 • Ukrivljena lestev za zahtevnejši način plezanja
 • Polico znotraj klubske hiše
 • Viseča mreža pod njim je prijeten kraj za hlajenje
 • Z vznemirljivim valovitim toboganom so izstopi tako zabavni kot vstopi


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: F29450E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 1,388.19€

Oznake: otroške gugalnice, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...