Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Aktivnostni center Overlook Challenge z gugalnicami

5-7 dan od dneva plačila kupnine Aktivnostni center Overlook Challenge z gugalnicami

S klasičnimi igralnimi funkcijami, ki jih imajo otroci radi, skupaj z nekaj novimi preobrati, je lesena gugalnica Overlook Challenge pripravljena, da prežene dolgčas z dvorišča. Za vsako stopnjo spretnosti čaka trio gugalnic (2 pasova in akrobar) na visokoleteče vožnje. Barvita skalna stena vabi raziskovalce na senčeno palubo (zahvaljujoč hladni ukrivljeni platneni strehi). Uporabite izrezane kroge na stenah iz blaga za opazovanje divjih živali, metanje stvari ali igranje skrivalnic z mamo ali očetom. Valovit tobogan ponuja hihitljivo drsenje nazaj na tla. Za bolj izkušene plezalce naši dvignjeni opičji drogovi pomagajo razširiti zabavo. Primite se za valovite palice na nagnjeni konstrukciji za vznemirljiv vzpon na vrh. Starši in otroci bodo cenili neprekinjeno domiselno in aktivno igro v kompletu gugalnic Overlook Challenge.


Starostni razpon3-10


Dimenzije izdelka (cm) - 543,99 x 307,29 x 276,71

Dimenzije škatle (cm) - 228,6 x 58,42 x 22,86

Teža škatle (kg) - 84.01

Škatla 2 Dimenzije (cm) - 214,38 x 42,16 x 20,32

Teža škatle 2 (kg) - 7.0


 • Zasenčena zgornja paluba z vhodom v skalno steno
 • Monkey bars z zasukom – ukrivljeni ročaji in nagnjena osnova izzivajo in navdušujejo
 • Valovit tobogan daje izboklino tradicionalnemu
 • Stenske obloge iz platna z zvezdami oddajajo domiselne vibracije na temo vesolja
 • Dve gugalnici s pasom in akrobar omogočata otrokom, da se zabavajo
 • Skrivališče spodaj z izrezanimi vrati
 • Izdelana iz dolgotrajnejših lesnih materialov za varnost, vzdržljivost in odlično estetiko
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa igranja
OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: F29470E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 1,129.69€

Oznake: gugalnice, plezalna stena, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...