Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Aktivnostni center Overlook Challenge z gugalnicami

Razprodano Aktivnostni center Overlook Challenge z gugalnicami

S klasičnimi igralnimi funkcijami, ki jih imajo otroci radi, skupaj z nekaj novimi preobrati, je lesena gugalnica Overlook Challenge pripravljena, da prežene dolgčas z dvorišča. Za vsako stopnjo spretnosti čaka trio gugalnic (2 pasova in akrobar) na visokoleteče vožnje. Barvita skalna stena vabi raziskovalce na senčeno palubo (zahvaljujoč hladni ukrivljeni platneni strehi). Uporabite izrezane kroge na stenah iz blaga za opazovanje divjih živali, metanje stvari ali igranje skrivalnic z mamo ali očetom. Valovit tobogan ponuja hihitljivo drsenje nazaj na tla. Za bolj izkušene plezalce naši dvignjeni opičji drogovi pomagajo razširiti zabavo. Primite se za valovite palice na nagnjeni konstrukciji za vznemirljiv vzpon na vrh. Starši in otroci bodo cenili neprekinjeno domiselno in aktivno igro v kompletu gugalnic Overlook Challenge.


Starostni razpon3-10


Dimenzije izdelka (cm) - 543,99 x 307,29 x 276,71

Dimenzije škatle (cm) - 228,6 x 58,42 x 22,86

Teža škatle (kg) - 84.01

Škatla 2 Dimenzije (cm) - 214,38 x 42,16 x 20,32

Teža škatle 2 (kg) - 7.0


 • Zasenčena zgornja paluba z vhodom v skalno steno
 • Monkey bars z zasukom – ukrivljeni ročaji in nagnjena osnova izzivajo in navdušujejo
 • Valovit tobogan daje izboklino tradicionalnemu
 • Stenske obloge iz platna z zvezdami oddajajo domiselne vibracije na temo vesolja
 • Dve gugalnici s pasom in akrobar omogočata otrokom, da se zabavajo
 • Skrivališče spodaj z izrezanimi vrati
 • Izdelana iz dolgotrajnejših lesnih materialov za varnost, vzdržljivost in odlično estetiko
 • EZ Kraft Assembly™ za krajši čas izdelave in več časa igranja
OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: F29470E
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 1,129.69€

Oznake: gugalnice, plezalna stena, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...