Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Zahvaljujemo se Vam za vso podporo v letošnjem letu in pogumno vstopamo z vami v leto 2019! Praznujte v objemu družine in želimo vam, da bi se vam uresničile vse želje, pričakovanja in sanje. Hvala in Srečno 2019! V Novo leto zakorakajte z novim otroškim pohištvom, otroškimi dodatki in kakovostnimi igračami.

Otroški kostum Astronavt NASA

Objavila Staskka 18/01/2018 0 Komentiraj

Otroški kostum Astronavt NASA

Astronavti in astronavtke ste pripravljeni na kakršno koli nalogo, ne glede na to, ali pilotirate namišljeno raketo, raziskujete oddaljene galaksije na drugem koncu hiše ali pa se dramatično približujete svoji vesoljski ladji? Ste? Smo, Houston.

Otroci bodo "čez luno", ko se bodo preoblekli v Nasin astronavtski kostum, zdrsnili v čisto prave Nasine rokavice in nase nadeli posodobljeno elektronsko sijočo čelado v rumeni ali rdeči barvi! Kostum lahko kombinirate tudi z čisto tapravim nahrbtnikom v katerega gre čelada in vsi ostali pripomočki. Otroški kostum astronavt je izredno primeren za igro vlog in sicer za različne starostne skupine od 4-6 let, 6-8 let in 8-10 let. Izdelana iz robustnih materialov in iz čisto tapravih originalnih našitkov NASA, in seveda pralna tudi v pralnem stroju.

Na voljo sta dva tipa čelade: elektronska in brez elektronike. Rokavice in čevlji, ki so mišljeni da gredo čez obuvalo so v beli ali črni barvi. Prav tako nahrbtnik.

Pohitite, pust bo kmalu tukaj!

Klik na naročila: http://ow.ly/hPyI30hQRwc

Vir: therockfather 
#astronavt #astronavtka #igravlog #igra #otroci #wonder #čudo#kostumi #otroskikostum #pust #maskare #spacegirls #spaceboys#boys #girls #punce #fantje

Napiši sporočilo