Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Zahvaljujemo se Vam za vso podporo v letošnjem letu in pogumno vstopamo z vami v leto 2019! Praznujte v objemu družine in želimo vam, da bi se vam uresničile vse želje, pričakovanja in sanje. Hvala in Srečno 2019! V Novo leto zakorakajte z novim otroškim pohištvom, otroškimi dodatki in kakovostnimi igračami.

Otroška vrtna hiška Poletna koča

Objavila Staskka 18/02/2018 0 Komentiraj

Otroška vrtna hiška Poletna koča Kidkraft

 

Otroška vrtna hiška Poletna koča

 

Sodobni otroci se premalokrat odpravijo ven, na dvorišča in igrišča, da bi se tam igrali, je pokazala novozelandska raziskava, ki so jo opravili med več kot 700 otroki, starimi med 8 in 12 let, njihovimi starši in starimi starši, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Vir: Dnevnik

☝NOVO! Spremenite svoje dvorišče v čudežni svet z novo otroško vrtno hiško. Otroci bodo uživali v "kuhanju" okusnih jedi v zabavni kuhinji, ki prihaja z veliko kulinaričnih dodatkov. Prepustite se izredno enostavni in hitri montaži hiške, otroci pa bodo imeli več časa za igranje! Otroška vrtna hiška bo prispela sredi marca 2018 in jo lahko naročite že danes! Vsi, ki naročijo v prednaročilu, imate 5% popust. Vnesite kodo POMLAD. 

 

Z igro na prostem otroci, poleg gibalno-motoričnih sposobnosti, razvijajo tudi odnos do življenja. Dovolj zgodaj se morajo naučiti sprejemati tveganja in odločitve, povezane z njimi, saj jim bo to v življenju lahko le koristilo. Preden pa se otrok odpravi igrat na prosto, je še vedno najpomembnejša naloga staršev, da ga poučijo o morebitnih nevarnostih.

 

Ta očarljiva hiška na morju, pokrita s streho, okni in tendo, spodbuja aktivno in domišljijsko igro.

 

V kompletu so:

- kuhinja z vgrajenimi dodatki

- okna 

- dve dvostranski plošči

- plastična pokrivna streha

 
Primerna za otroke od 3 - 10 let.
 

Napiši sporočilo