Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška postelja Mornar

Objavila Stasa 07/02/2018 0 Komentiraj

Otroška postelja Mornar

 

Otroška postelja Mornar - Piratska ladja

Ahoj mali mornarji! Ni ga čez dober spanec, mar ne? Otroška postelja mornar je primerna tako za fantke kot punčke. Medtem ko jo lahko nekateri uporabljajo kot piratsko ladjo, se lahko majhne dame pretvarjajo da so na na križarjenju. 
Otroška postelja je narejena iz lesa sestavljenih materialov in pobarvana v pomorskih barvah modre in bele barve. Še posebej velik je tovorni prostor v premcu ležišča za čoln: tu lahko čez dan pospravite svoje igrače, zložite blazine in odeje. Kroge v višini glave v ograji lahko majhni kapitani uporabijo kot kukalo. Tako se ne počutijo omejene in imajo še vedno zaščito pred padcem, če so valovi v sanjah pregrobi ali sunkoviti.

S svojim ustvarjalnim dizajnom bo ta otroška postelja vašemu otroku omogočila enostaven prehod iz jaslic v veliko posteljo.
Starostni razred: 15 mo + / do 50 kg.

Prednosti postelje:
- Priročen prostor za shranjevanje
- Dovolj nizek dostop od tal, da se otrokom omogoči preprost dostop
- Ustreza večini otroških postelj
- Vzmetnice, posteljnina in blazina niso vključeni (možen dokup posebej)

Klik do izdelka: http://ow.ly/HEor30icq58 
Klik do vseh postelj: https://staskka.com/pohistvo/otroske-postelje

 

#postelje #mornar #otroskapostelja #otroci #kids #staskka #postelja#otroskasoba #soba #sobica #deca #djeca #igracke #interier#kidsroom #instakids #ig_kids #cute #instagram_kids #toddler#toddlers #playing #friends #toys #play #child #family

Napiši sporočilo