Naročila za Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Prvi šolski dan 2018

Objavila Stasa 03/09/2018 0 Komentiraj

Prvi šolski dan 2018 z otroško trgovino Staskka

Prvi šolski dan 2018 z otroško trgovino Staskka

Zavedamo se, da je vstop v šolo izredno pomemben življenjski korak za vse prvošolčke, zato je izrednega pomena, da otroku prvi šolski dan ostane v dobrem spominu. @staskka_vse_otroka Vam želi, da začetek šolskega leta proslavite - naj bo začetek šole za otroka nekaj lepega, zato Vam z današnjim dnem do konca septembra ponujamo 10% popust na vse:

✔️pisalne mize

✔️otroške stole

✔️otroške mizice za otroke, ki vstopajo v vrtec

✔️otroške torbe 

Na koncu nakupa vnesite kupon ✔️ŠOLA18!

Naročila: http://www.staskka.com

#sola #vrtec #prvosolcek #september #novoobdobje #zacetek #uspeh #izziv #otroci#prvikoraki #staskka #otroskasoba #pisalnemize #torbe #otrosketorbe

Napiši sporočilo