Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Svet v modrem je lepši - Otroška soba

Objavila Stasa 08/11/2018 0 Komentiraj

Otroška soba v modrem - otroške igrače, otroški šotori, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, otroška hiška za punčke

 

Svet v barvah je lepši. Danes opremljamo sobo z odtenki modre. Ali ste vedeli, da je modra barva, barva miru in harmonije, natančnosti, sposobnosti in barva visokih vrednot? Opremite sobico z elementi modrine saj z barvami prebudimo naše čute. MODRA deluje sproščujoče in spodbuja natančnost, razumskost, spomin in zrelost. Spada med top barve, ki so primerne za otroško sobo, saj se ob tej barvi otroci lažje skoncentrirajo in učijo.

Ne čakajte zadnji trenutek, saj se lahko zgodi, da artikli postanejo popolnoma razprodani in Vam tako ne bomo mogli zagotoviti artiklov. Celotna zaloga je povezana s celotnim evropskim trgom.

✔️Evropski trg se zapre 12.12.! V kolikor praznujete rojstni dan, oddajte naročilo najmanj 5-7 dni pred dogodkom!

✔️Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine. Dobavni rok za nekatere otroške hiške in otroške kuhinje je znan in so zapisane ob dobavljivosti izdelkov, v kolikor predvidenega roka ponovne dobave ni, potem je status izdelka označen kot razprodan, ali v omejenih količinah. Naročilo po predračunu Vam v teh mesecih ne zagotavlja artikla, ker je zaloga omejena in se spreminja na dve uri. Zato priporočamo plačilo s karticami ali paypalom, da sprocesiramo naročilo takoj - (4.18% dodatna provizija na celoten znesek).

Pokličite nas na +386 70 243 794 ali pa nam pišite na [email protected]

 

Naročila na http://www.staskka.com

Napiši sporočilo