Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Camp & Slide Plezalec

Razprodano Camp & Slide Plezalec

Podarite malim raziskovalcem vznemirljivo pustolovščino – kar v udobju svojega doma. KidKraft Camp & Slide Plezalec je vznemirljiva pot do krepitve moči, koordinacije in ravnotežja, medtem ko se na poti zabavate. Spakirajte nahrbtnik in se odpravite v kamp. Najmlajši bodo radi postavili bazo za dan v obokanem šotoru z loputnimi vrati in realistično grafiko za kampiranje. V notranjost razgrnite odejo in si predstavljajte, da ste čez dan v prijetnem gozdu. Otroci bodo to izkušnjo radi delili s prijatelji, sorojenci ali starši. Ko je čas, da stopite na pot, se povzpnite na obe strani in se po lestvi s kovinskimi prečkami ali lesenimi letvicami povzpnite na vrh. Na palubi odkrijte sončen in lunin drsnik, nad katerimi lahko otroci lebdijo. Nato lahko mali pohodniki zdrsnejo navzdol in začnejo novo pot. 

Starostni razpon - 18 mesecev - 36 mesecev

Dimenzije izdelka (cm) - 110,11 x 103,3 x 68,15

Teža (kg) - 11.0

Dimenzije škatle (cm) - 96,01 x 45,01 x 23,01

Materiali Masiven les, plastika


 • Povzpnite se po leseni ali kovinski lestvi na 20-palčni leseni krov; pomaga pri razvoju mišic in koordinacije
 • Tobogan je ravno prave velikosti za novince; gradi samozavest in neodvisnost
 • Več igralnih prostorov za rast in razvoj
 • Skrivalo za šotore Peek-a-boo
 • Sončni in lunini drsniki pomagajo pokazati občutek za čas in rutino
 • Lahko se uporablja v zaprtih prostorih ali na prostem
 • Izdelan iz lesa in plastike za vzdržljivost
 • EZ Kraft Assembly™, tako da se igra lahko začne takoj

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

 • KidKraft
 • Šifra: 20204
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 182.59€

Oznake: otroško plezalo, otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...