Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge siv

5-7 dan od dneva plačila kupnine Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge siv

Ko se vreme ogreje, se otroci radi »ohladijo« pod tristransko streho dvojnega lounge ležalnika. Na voljo je prostor za dva prijatelja, na katerem se lahko otroci sprostijo na mehkih blazinah. Par skodelic je kot nalašč za hladne napitke v toplih dneh. Kakovostna lesena konstrukcija bo ohranila ta prisrčen ležalnik skozi vse letne čase. Dvojni otroški ležalnik za plažo s senčilom Lounge je na voljo v treh barvah. 

Dimenzije izdelka (cm) 92,71 x 85,09 x 89,54

Teža (kg) 13.7

Materiali Sanmu les, tkanina


 • 3-stranski nadstrešek zagotavlja senco
 • Zaveze 
 • Iz lesa, odpornega na vremenske vplive, in trdnega platna
 • Skrit predal za shranjevanje
 • Dva držala za skodelice za zagotavljanje dostopnosti in stabilnosti pijač
 • Vključuje dve dnevni blazinici za udobno sprostitev
 • Če želite, da zunanje pohištvo izgleda najbolje, ga pokrijte, kadar ga ne uporabljate, po potrebi ga obarvajte ali pobarvajte


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

 • KidKraft
 • Šifra: 20044
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 233.19€

Oznake: ležalnik za plažo, senčilo za otroke, zunanja igrala, peskovnik za otroke, peskovniki, otroške vrtne hiške, vrtne hiške, kidkraft, staška, vrtna igrala, otroška igrala, otroški ležalnik

Loading...