Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Hišica za punčke Disney® Princess Royal

5-7 dan od dneva plačila kupnine Hišica za punčke Disney® Princess Royal

Hiša za punčke Disney Princess Royal je štirinadstropni čarobni grad, ki ga navdihujejo vaše najljubše zgodbe o Disneyjevih princesah. V višino meri 172 cm, ima 10-delni komplet pohištva in dodatno razširitveno knjigo z dodatki, ki nudi še več igralnih prostorov, ko jo odprete. Grafika je čudovit namig na dobro znane zgodbe o Disneyjevi princesi. Poglejte, koliko znakov lahko najdete. Ta hišica za punčke je z elegantnim strešnim balkonom, stojalom v velikosti beležke in delujočim dvigalom čudovito darilo za otroke, stare tri in več let. Ta lesena hišica za punčke z zlatimi pridihi je očarljiv dodatek igralnici katere koli male princeske in bo dragocena igrača v prihodnjih letih!


Dimenzije izdelka (cm) 100,97 x 36,2 x 172,97

Teža (kg)18.33

Dimenzije škatle (cm)89,92 x 43,94 x 20,57

Teža škatle (kg)19.96

Materiali Les, Plastika


 • Vključuje 10-delni kraljevski komplet dodatkov
 • Bonus zgodba se raztegne z dodatnimi prostori za daljše igranje
 • Štiri ravni za ponovno uprizoritev najljubših zgodb o princesah
 • Sobe s podpisom, zasnovane za vsako princeso
 • Delujoče stolpno dvigalo drsi v 2. in 3. nadstropje
 • Eleganten balkon na strehi
 • Vključuje stojalo v velikosti beležke
 • Primerno za vse lutke do velikosti 12 " vključno z Barbie®, L.O.L.®, Disneyjevimi princesami itd.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65962
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 292.59€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, igrače, lesene igrače, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka, hišice za punčke, hiška za punčke, lesena hišica za punčke, velike hišice za punčke, hiška za punčke Barbie, lesena hiška za punčke, kompleti igrač, igralni kompleti, otroške igrače, igrače melissa in doug, hiška za punčke barbie, ameriške hiške za punčke, lesene hišice za punčke, lesene hiške za punčke, hišice za punčke za malčke, hišice za punčke kidkraft, hiške za punčke melissa in doug

Loading...