Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni center Nerf Geo Strike

Novo 5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni center Nerf Geo Strike

Skrivno skrivališče za nadzor, načrtovanje in usposabljanje, igralni center Nerf Geo Strike je geodetska kupola, ki vam omogoča, da s skritim periskopom vohunite za konkurenco in nato načrtujete svojo obrambo. Trije vhodi omogočajo neopazen napredek in skrivajo ključni prevoz. Stene s stacionarnimi, vrtljivimi in zloženimi tarčami dajejo otrokom več priložnosti, da uresničijo svoj cilj. V notranjosti shranite blasterje in pikado, da boste vedno pripravljeni na boj. Ampak, pozor! Če je satelit zadet, se lahko komunikacija izgubi! Zavetje pred elementi, tekmovanjem ali pred starši v tem bunkerju - je pravi svetilnik zabave na dvorišču. Vadite, načrtujte in se igrajte ure in ure v neverjetnem igralnem centru Nerf Geo Strike. Nerf blasterji in pikado niso vključeni.


Dimenzije izdelka (cm) - 184,51 x 170,99 x 153,01

Teža (kg) - 31.01

Dimenzije škatle (cm) - 111,51 x 59,51 x 29,01


 • 12 tarčnih skodelic znamke Nerf za vadbo cilja
 • V notranjosti je shranjevalnik Blaster, da bo nered shranjen in pripravljen za igro
 • Odpiranje predora za plazenje je prikrit način za pojav in eksplozijo
 • Ročno vpeti zložljivi vhod v bunker za namestitev vohunskih vozil
 • Kupolni vrh s periskopom; vohunijo za konkurenco in načrtujejo obrambo
 • Ob zadetku se cilj satelitske komunikacije vrti
 • Vrteča tarča za zahtevne in koristne strele


OPOZORILO
OPOZORILOSamo za uporabo na prostem in v stanovanjskih prostorih. Samo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: P280121E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 647.60€

Oznake: igralni center Nerf, igralnice, otroška igralnica, otroške hiške, igralnica na prostem, lesena igralnica, otroška igralnica, otroška hiška, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, hišica za malčke, igralnice za dekleta, igralnice za fante, otroške igralnice, igrišča na dvorišču, zunanja lesena igralnica, otroška lesena igralnica, lesena igralnica na prostem, igralnica za malčke, otroška lesena utrdba, otroška lesena utrdba za otroke, otroška utrdba na prostem, otroška utrdba, otroška plezalka na prostem, igralna garnitura

Loading...