Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni center Nerf Scout Defense

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni center Nerf Scout Defense

Pripravite se na boj in branite svoje ozemlje z igralnim centrom Nerf Scout Defense. Ta povišana trdnjavi podobna struktura ima neverjetno 360-stopinjsko zabavo. Zaščitite se s ščitom, plazilnim tunelom in bunkerjem. Shranjujte blasterje in pikado v priročnih vgrajenih kljukah za shranjevanje in mrežasti vrečki, da bodo pripravljeni, ko jih potrebujete. Naredite blaster bitke pravi izziv z vrtljivimi in vzmetnimi cilji, da sprostite zastavo, ko jih ujamete. Plezanje, skakanje po vrvi in plazenje po trebuhu dopolnjujejo ovire na progah. Dvorišče postane navdušujoča pustolovščina vsakič, ko se povzpnete po obrambni postaji Nerf Scout.

Nerf blasterji in pikado niso vključeni.


Dimenzije izdelka (cm) 126,8 x 137,01 x 244,5

Teža (kg) 47.01

Dimenzije škatle (cm) 116,99 x 56,49 x 34,01


 • Prizadevajte si, da bi pravilna tarča podrla zastavo in zahtevala zmago
 • Vhod v predor za plazenje je prikrit način za pojav in eksplozijo
 • Rappel stena iz lestve z vrvjo daje vibracijo na oviri
 • Dve poti za plezalce ponujajo zahtevne načine vzpona
 • Plastični obrambni ščit omogoča otrokom, da se zaščitijo pred konkurenco
 • Vrteča se tarča za zahtevne in koristne strele
 • Bunker vhod z žepi za shranjevanje in zavihanimi okni je kot nalašč za daljše nadzorne misije
 • Vrata s pokrovom v sili zagotavljajo skrivnosten in hiter pobeg


OPOZORILO
OPOZORILO

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: P280123E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 768.89€

Oznake: igralni center nerf, otroška lesena utrdba, igrišče, klubska hiša, igralna oprema, otroška igralnica, kompleti gugalnic, kompleti za igrala, kompleti za igrišča, lesene garniture, kompleti za dvorišče, kompleti gugalnic na dvorišču, otroške igralne garniture na prostem, lesene gugalnice, otroške igralne garniture, otroško igrišče

Loading...