Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni komplet Dino World T-Rex

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet Dino World T-Rex

Dino dirkači se težko ne bi tresli, ko se peljejo skozi divji tunel igralnega kompleta Dino World T-Rex Tremor Cave. Če si upate poskusiti ta podvig, boste nagrajeni z drsenjem po rampi do neskončnega kroga, ob katerem se vam bo zavrtelo v glavi od navdušenja. Skrij se v jamo spodaj, da si odpočiješ do naslednjega pohoda navzgor. Obrnite jamo in postane škatla za shranjevanje vseh kosov. Dodajte vznemirjenje z več kompleti Dino World (naprodaj posebej).


Dimenzije izdelka (cm) - 98,04 x 40,89 x 25,91

Teža (kg) - 1,75

Dimenzije škatle (cm) - 24,64 x 17,02 x 30,99

Teža škatle (kg) - 7,98

MaterialiLes, MDF, plastika, jeklo


  • Priloženi so travnati podstavki, drevesa in znak, da lahko otroci oblikujejo svojo pot
  • Jama služi tudi kot škatla za shranjevanje za zabavo na poti!
  • Vključuje 2 stoječi figuri (parasaurolophus, pachycephalosaurus)
  • Vključuje 2 dino vozili (maiasaurus, allosaurus)
  • Skupaj 10 kosov lesenih tirnic
  • Izdelan iz lesa

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 10508
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 83.59€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: miza za vlak, garnitura za vlake, komplet miz za vlak, komplet lesenih vlakov, miza za vlak kidkraft, miza za vlake za otroke, lesena miza za vlake, miza za vlake, miza za vlak s predali, miza za igranje vlakov, garnitura za mize za vlake, miza za vlake, dodatki za vlak, vagoni, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melissa in doug, kompleti za vlake, vlakovni tir, leseni vlakovni kompleti, leseni vlaki, melisa in doug train, set melissa in doug train

Loading...