Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni komplet Slonček Kuha

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet Slonček Kuha

Očarljivi Igralni komplet Slonček Kuha, zasnovan za malčke, združuje kuhanje in učenje v enem! Na voljo je veliko praktičnih dejavnosti, ki so ravno pravšnji za nastajajoče kuharje – gumbi za obračanje, hrano za pripravo in kokice, ki jih lahko pokate. Labirint, navdahnjen z receptom, in ponev za pokovke, ki jo je mogoče potisniti, pomagata pri koordinaciji. Skrita presenečenja, kot so ušesa iz pečice in pipa za kapljajočo vodo, dopolnjujejo izjemno zabaven čas. Z izbiro pripomočkov za kuhanje, posode za peko in sestavin je ta edinstveni igralni komplet pravi recept za zabavo.


Dimenzije izdelka (cm) - 59,51 x 63,8 x 53,29

Dimenzije škatle (cm) - 60,5 x 43,51 x 15,49

Materiali Kovina, plastika, les, tkanina


 • Obrnite gumb v obliki metulja, da vidite kapljice vode iz tkanine, ki pokukajo iz pipe
 • Veliko prostora za shranjevanje na obeh straneh poskrbi, da so stvari urejene
 • Razvrstite polovice jajc z ujemanjem barve in čustvenega simbola, da se naučite vizualnega spomina ter prepoznavanja barv in čustev
 • Zasukajte krožnik, da odkrijete različne možnosti obrokov
 • Ponev s pokrovom, ki ga je mogoče stisniti, poskrbi, da pokovke v notranjosti "pokajo" in se premikajo
 • Labirint na vratih hladilnika pomaga otrokom spoznati sestavine od kmetije do mize
 • Ušesa so odstranljive rokavice iz blaga
 • Vključuje 23 dodatkov za dodatno igro

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20144
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 142.99€

Oznake: kuhinja, kuhinje, igralna kuhinja, igralne kuhinje, kuhinjski komplet, lesena kuhinja, lesene kuhinje, velika igralna kuhinja, kuhinja za igranje, otroška igrača, otroški kuhinjski kompleti, kuhinjski komplet za igro, otroška kuhinja, kuhinjski kompleti za otroke, otroške igralne kuhinje, kuhinja melissa in doug, kuhinja za igranje melissa in doug, igralni kompleti, otroške igrače, melissa in dougova kuhinja

Loading...