Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni komplet tržnica

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet tržnica

Enostavno ne morete izbrati bolj ljubke sveže hrane, kot je igralni komplet Tržnica - KidKraft Farmers Market. Ta bogata letina je polna sadja, zelenjave, jajc, sira, medu in mleka, vse naravnost s kmetije. Ne glede na to, ali pripravljajo zdravo solato za kosilo ali prodajajo pridelek na stojnici s pridelki, kot je Otroška stojnica Tržnica ali Otroška tržnica z blagajno (na prodaj ločeno), se bodo otroci naučili, kako zabavno je vključiti zdravo prehrano v svoje življenje. Naučite jih, katere živali pomagajo pri proizvodnji mleka, medu in sira. Pustite, da stehtajo sadje in zelenjavo na tehtnici in jih označite v košarah s palicami za tablo. Poučen in očarljiv, igralni komplet je prava vrtna dobrota za pretvarjanje. igralna kuhinja.


Dimenzije izdelka (cm) - 13,49 x 12,9 x 8,71

Teža (kg) - 1.0

Dimenzije škatle (cm) - 30,0 x 26,01 x 16,0

Teža škatle (kg) - 1.4

Materiali Plastika, les

  • 34 kosov
  • 4 znaki na tabli
  • 4 košare za izdelke
  • Jajca, mleko, sir in med
  • Vložek za blagajno
  • Viseči znak

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 53540
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 72.59€

Oznake: igralni komplet, igralni seti, krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski pripomočki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...