Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Igralni komplet vlak z vedrom dinozaver

Razprodano Igralni komplet vlak z vedrom dinozaver

To je zaseden, prazgodovinski svet pod vulkanom. Z igralnim kompletom Dinozaver otroci dobijo 56 kosov na temo dinozavrov, da ustvarijo svoj svet. Vlak triceratops se poda po progi, kjer visoki brontozaver dviguje in spušča tovor dinozavrovih jajc. Prijazni pterodaktil drsi po nebu s svojim sopotnikom, medtem ko se jamarski ljudje stiskajo spodaj okoli gorečega kresa. Priročno vedro omogoča enostavno čiščenje tega kompleta in popolno zabavo na poti.


Dimenzije izdelka (cm) - 32,0 x 21,69 x 38,1

Teža (kg) - 2.2

Dimenzije škatle (cm) - 37,47 x 27,31 x 44,45

Teža škatle (kg) - 3.02

MaterialiMDF, masivni les, plastika, jeklo


  • 56 kosov
  • Vulkan je podvojen kot pokrov
  • Delovni žerjav brontosaurus
  • Priročno vedro za prenašanje
  • 9 metrov proge

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • 107.79€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: vlakec, leseni vlakec, igrače za vlake, vlakci za malčke, vlakci za otroke, otroški vlakci, vlakci za dečke, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroški igrače, igrače melissa in doug, vlak

Loading...