Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Igralni komplet vlak z vedrom dinozaver

5-7 dan od dneva plačila kupnine Igralni komplet vlak z vedrom dinozaver

To je zaseden, prazgodovinski svet pod vulkanom. Z igralnim kompletom Dinozaver otroci dobijo 56 kosov na temo dinozavrov, da ustvarijo svoj svet. Vlak triceratops se poda po progi, kjer visoki brontozaver dviguje in spušča tovor dinozavrovih jajc. Prijazni pterodaktil drsi po nebu s svojim sopotnikom, medtem ko se jamarski ljudje stiskajo spodaj okoli gorečega kresa. Priročno vedro omogoča enostavno čiščenje tega kompleta in popolno zabavo na poti.


Dimenzije izdelka (cm) - 32,0 x 21,69 x 38,1

Teža (kg) - 2.2

Dimenzije škatle (cm) - 37,47 x 27,31 x 44,45

Teža škatle (kg) - 3.02

MaterialiMDF, masivni les, plastika, jeklo


  • 56 kosov
  • Vulkan je podvojen kot pokrov
  • Delovni žerjav brontosaurus
  • Priročno vedro za prenašanje
  • 9 metrov proge

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 18016
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 97.99€

Oznake: vlakec, leseni vlakec, igrače za vlake, vlakci za malčke, vlakci za otroke, otroški vlakci, vlakci za dečke, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroški igrače, igrače melissa in doug, vlak

Loading...