Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Naše stranke želimo obvestiti, da paypala ne bomo več sprejemali kot možnosti plačila za naše blago, niti ne bomo naprej poslovali z njim. Naše stranke spodbujamo, da naročila plačujejo z bančnim nakazilom, dokler ne najdemo druge rešitve za sprejemanje plačil.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

JumpArena trampolini

JumpArena trampolini

Če razmišljate o trampolinu JumpArena, vam ni treba skrbeti. Ti trampolini na nogah so standardno opremljeni z varnostno mrežo, lestvijo in ​​torbico za čevlje. Črni trampolin okvir JumpArena je pocinkan in prašno lakiran za dolgo življenjsko dobo in daje videz razkošja.


Trampolinske oblike in barve 

Želite kupiti trampolin, vendar ne veste, katero obliko želite izbrati? Serija JumpArena ima okrogle, pravokotne in ovalne trampoline različnih velikosti. Ti trampolini imajo tudi reverzibilno oblazinjenje, tako da se lahko odločite, ali želite v vašem vrtu zeleni ali sivi trampolin. Če ste utrujeni videti iste barve, samo obrnite oblazinjenje.


Različne varnostne mreže za trampolin

 

Trampolini JumpArena so standardno opremljeni z varnostno mrežo za otroke. Opore varnostne mreže so obdane s debelo plastjo pene in jih je enostavno namestiti. In če želite mrežo z razkošnim videzom, je varnostna mreža Contur za trampolin JumpArena dobra izbira. Ta mreža je pritrjena na zunanji del trampolina, ki zagotavlja več prostora za gibanje in optimalno skakanje. Ogljikovi obroči zagotavljajo, da je konturna varnostna mreža vedno napeta.

 

Cool trampolin dodatki

 

Očitno je, da obstajajo vse vrste dodatkov za naše trampoline. Pozimi zaščitite trampolin z vremenskim pokrovom za daljšo življenjsko dobo; naredite si skakanje po trampolinu še bolj zabavno s košarico trampolina EXIT ali uporabite mrežo okvirjev za dodatno varnost. Oglejte si vse naše dodatke za trampolin za več informacij.

V tej kategoriji trenutno ni izdelkov.

Loading...