Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Kidkraft otroška kuhinja Mosaic

5-7 dan od dneva plačila kupnine Kidkraft otroška kuhinja Mosaic

Kidkraft otroška kuhinja Mosaic

Kuhinjska igra je postala veliko okusnejša z vznemirljivo in trendovsko KidKraft Mosaic otroško kuhinjo! Mali kuharski chefi se bodo zabavali s to čudovito otroško kuhinjo, ki je opremljena z izjemnimi podrobnostmi in odličnimi funkcijami. Vključuje hladilnik z vrhunskim zamrzovalnikom, tako da ga lahko otroci okrasijo z magneti ali pripravijo sezname za nakupovanje. Nič ni boljšega od ledomata, ki proizvaja plastične ledene kocke! Ko so otroci pripravljeni za igro na ognju na plin ali na pečico, bodo z veseljem ugotovili, da se gumbi obračajo in klikajo. Ko bodo otroci naredili svoje kulinarične kreacije v pečici ali mikrovalovni pečici, jih lahko pokažejo mami in očetu, kar skozi prozorna vrata pečice! KidKraft Mosaic otroška kuhinja s 6-delnim kompletom dodatne opreme, prostornim umivalnikom in čudovitim dizajnom kmečke hiše je odličen dodatek k spalnici vašega malega kuharja ali v igralnici!


Dimenzije izdelka (cm) - 103,0 x 32,99 x 100,99

Materiali - MDF, les


Zakaj izbrati Kidkraft otroško kuhinjo Mosaic?

 • ledomat s pretvarjanjem ledenih kock (3 ledene kocke)
 • dobava v 5 dneh od dneva plačila kupnine
 • magnetni hladilnik in vrh zamrzovalnika z 1 listom magneti vključeni
 • prostorna pečica z dodatnim stojalom in gumbom, ki klikata in obračata
 • lonček, ponev in lopatico na čudovitih visečih klinih
 • vključeni so stresalniki za sol in poper
 • odstranljiva korita za enostavno čiščenje
 • prostor za shranjevanje v mikrovalovni pečici in nad njim
 • vrata iz vitrine na pečici in mikrovalovni pečici


OPOZORILO
Ni primerno za otroke mlajše od 3 let.Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53448
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 265.64€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: kidkraft kuhinje, otroška kuhinja, otroške kuhinje, kidkraft otroške kuhinje, kotna otroška kuhinja, kidkraft, igrače, lesene igrače, igrače za otroke, kuhinja za punčke, darila za božička, igrače za božič, darilo za rojstni dan, darilo za 3 leta

Loading...