Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Knjižna polica in zaboj za shranjevanje igrač Mid-Century

Razprodano Knjižna polica in zaboj za shranjevanje igrač Mid-Century

Zaboji za shranjevanje igrač

Zdaj lahko tudi pohištvo vaših otrok obstaja sobiva z ostalim slogom vašega doma s kolekcijo Mid-Century. Ta enota za shranjevanje otroških igrač lahko v privlačni trdni konstrukciji shrani igrače, plišaste živali in ostale igrače. Dve odprti površini na vrhu sta odlični za kopičenje igrač, hkrati pa ostanejo lahko dostopni. Spodnja dvojna platnena zaboja za shranjevanje sta idealna za shranjevanje igrač z manjšimi kosi, kot so gradniki, ali zbirke, kot so avtomobili ali majhne figurice. Preprosti jezički za poteg otrokom olajšajo prijemanje in premikanje. Ko je čas za čiščenje, vse preprosto postavijo nazaj in odnesejo nazaj v enoto za shranjevanje. Čiste linije, zaobljena stopala in geometrijski zasnova dajejo priljubljeno estetsko zasnovo sredi stoletja. Raven vrh nudi polico za razstavljanje umetniških del ali celo dodatnih igrač. Ponovno premislite o organizaciji igrač z enoto za shranjevanje otroških igrač z enoto Mid-Century - posodobljenim, privlačnim načinom, kako zmanjšati nered na minimum.


Dimenzije izdelka (cm) - 59,99 x 41,0 x 88,49 (višina) cm

MaterialiMDF, melamin, les, plastika, tkanine


  • Vključuje dva koša za shranjevanje
  • Odprite shrambo za igrače na vrhu
  • Povlecite jezičke za prijemanje
  • Priložena navodila po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 161.76€

Oznake: enota za shranjevanje igrač, zaboj za igrače, zaboj za shranjevanje igrač, igrače, pospravljanje igrač, knjižna polica za otroke, otroška knjižna polica, kidkraft, kidkraft pohištvo, staška, otroška trgovina z igračami, otroško pohištvo, zaboji za shranjevanje

Loading...