Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Komplet Smoothie Set Metalik Zlata

5-7 dan od dneva plačila kupnine Komplet Smoothie Set Metalik Zlata

Otroci se lahko naučijo narediti hranljiv smoothie s kompletom smuti KidKraft, posodobljenim v sodobnih kovinskih odtenkih. V kompletu je vse, kar otroci potrebujejo za mešanje svojih izmišljenih pijač. Dvignite pokrov z mešalnika za les in plastiko, dodajte nekaj priloženega sadja, zelenjave in soka ter se pripravite na zabavo. Barve dopolnjujejo novo kuhinjsko linijo KidKraft.


Dimenzije izdelka (cm) - 15,49 x 11,51 x 20,29

Teža (kg) - 0,7

Dimenzije škatle (cm) - 27,0 x 13,0 x 24,21

Teža škatle (kg) - 1.1

MaterialiMasiven les, plastika


  • 12 kosov
  • Pokrov za dviganje
  • Vključuje plastične sestavine za smoothie
  • Blender se odstrani s podlage
  • Odlično se prilega vsaki igralni kuhinji KidKraft
  • Montaža ni potrebna

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 53537
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 58.29€

Oznake: krožniki, posoda, kuhinjska posoda, kuhinjski dodatki, kuhinjski pripomočki, pripomočki, kuhinjski pripomočki za igranje, otroški kuhinjski pripomočki, igralni krožniki, igralne sklede, hrana za igrače, igralni kompleti, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače melisa in doug

Loading...