Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Lesena piratska ladja

Razprodano Lesena piratska ladja

Krmarjenje po morjih domišljije in ustvarjalnosti teče gladko s to veliko leseno piratsko ladjo. S topom, ki utripa in bumlja, ter zakladom, ki žari, bo pustolovščin zagotovo v izobilju. Realistične zastave in jadra, vranjim gnezdom in izkušenimi člani posadke so postavili oder za namišljene svetove in velike zgodbe. Vkrcajte se zdaj!


Dimenzije izdelka (cm) - 64,52 x 21,08 x 62,48

Teža (kg) - 12.3

Dimenzije škatle (cm) - 55,63 x 24,89 x 8,13

Teža škatle (kg) - 13.79

Materiali Les, MDF, plastika, tkanina


  • Top zasveti in oddaja zvoke
  • Jadrnica z grafiko lobanje
  • Vključuje tri figure gusarskih piratov
  • Vrvna lestev vodi do gnezda vrane
  • skrinja zakladov zasveti
  • Lesena piratska ladja
  • Pakirano s podrobnimi navodili po korakih


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 89.99€

Oznake: piratska ladja, otroški kompleti za igranje, igrače, otroške igrače, pretvarjanje, igrače za malčke, lesene igrače, izobraževalne igrače, igrače za igranje, najboljše igrače za malčke, ustvarjalna igra, najboljše otroške igrače, domiselna igra, igrače za pretvarjanje, kompleti igrač

Loading...