Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Okrogla otroška miza s stoli Sivka

5-7 dan od dneva plačila kupnine Okrogla otroška miza s stoli Sivka

Ne glede na to, ali barvate, izdelujete, delate domačo nalogo ali uživate v prigrizku, bo otrokom všeč okrogla miza in stoli za shranjevanje KidKraft. Dva stola sta popolnoma otroške velikosti in izdelana iz trdnega lesa in kovine. Ko je igra končana, lahko otroci preprosto dvignejo sredinsko ploščo mize, potisnejo svoje predmete in igrače v mrežasti predal za shranjevanje in miza je čista. Otroci imajo radi da je vse na svojem mestu, starši pa imajo radi nenavadno preprostost tega dizajna, ki dobro izgleda v kateri koli sobi.


Dimenzije izdelka (cm) - 59,69 x 59,69 x 43,94

Teža (kg) - 8.3

Dimenzije škatle (cm) - 67,56 x 67,56 x 8,38

Teža škatle (kg) - 9.89

Materiali MDF, masivni les, tkanina


  • Otroška konstrukcija
  • 2 stola
  • Skrit predal za shranjevanje
  • Trpežna lesena in kovinska konstrukcija
  • Pakirano s podrobnimi navodili za montažo po korakih 

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20017
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 126.99€

Oznake: otroška miza in stoli, otroški stoli, otroški stol, otroška miza, otroška miza s stoli, učna miza za otroke, igralna miza, otroška učna miza, mize za otroke, otroška miza za aktivnosti, otroška mizica, otroška umetniška miza, otroški komplet miz in stolov, miza kidkraft, otroško pohištvo

Loading...