Naročila za Božič: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Osmerokotna miza, tabure in senčnik - Barnwood Siv & Moder

5-7 dan od dneva plačila kupnine Osmerokotna miza, tabure in senčnik - Barnwood Siv & Moder

KidKraft osmerokotni komplet mize, stolov in senčnikov daje vašemu zunanjemu prostoru poseben stil za vaše najmlajše. Edinstvena osmerokotna dvoriščna miza vabi otroke, da si privoščijo prigrizek, ustvarjajo ročna delo ali pa se igrajo z igračami, medtem ko uživajo na prostem. Štiri premične klopi jim omogočajo, da ima vsak svoje mesto. Platneni dežnik nudi senco pred soncem. Ta mini različica pohištva za teraso bo lepo dopolnila vaše zunanje kose za odrasle.


Mere izdelka (cm) - 81,0 x 96,01 x 48,31

Teža (kg) - 17.5

Mere škatle (cm) - 89,51 x 88,49 x 14,0

Teža škatle (kg) - 7,94


Priporočljivo za starost 3+; vsak sedež ima do 85 lbs.

Vključuje osmerokotno mizo, senčnik in 4 sedežne klopi; gube dežnikov zaprte, ko niso v uporabi

Izdelan iz lesa in trpežnega platna

Mere: Miza: 32"D x 37"Š x 19"V; Stoli: 15,5"D x 12"Š x 33,8"V; Dežnik: 59,8"H (40" dia)

Če želite ohraniti zunanji videz pohištva, ga pokrijte, ko ga ne uporabljate, in ga po potrebi pobarvajte

Starostni razpon3-8


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20176
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 287.99€

Oznake: otroške mize, osmerokotna miza za otroke, oktagonska miza, otroška miza kidkraft, kidkraft pohištvo, zunanje pohištvo, otroška igrala, zunanja igrala, vrtno pohištvo za otroke

Loading...