Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Osmerokotna miza, tabure in senčnik - Barnwood Siv & Moder

5-7 dan od dneva plačila kupnine Osmerokotna miza, tabure in senčnik - Barnwood Siv & Moder

KidKraft osmerokotni komplet mize, stolov in senčnikov daje vašemu zunanjemu prostoru poseben stil za vaše najmlajše. Edinstvena osmerokotna dvoriščna miza vabi otroke, da si privoščijo prigrizek, ustvarjajo ročna delo ali pa se igrajo z igračami, medtem ko uživajo na prostem. Štiri premične klopi jim omogočajo, da ima vsak svoje mesto. Platneni dežnik nudi senco pred soncem. Ta mini različica pohištva za teraso bo lepo dopolnila vaše zunanje kose za odrasle.


Mere izdelka (cm) - 81,0 x 96,01 x 48,31

Teža (kg) - 17.5

Mere škatle (cm) - 89,51 x 88,49 x 14,0

Teža škatle (kg) - 7,94


Priporočljivo za starost 3+; vsak sedež ima do 85 lbs.

Vključuje osmerokotno mizo, senčnik in 4 sedežne klopi; gube dežnikov zaprte, ko niso v uporabi

Izdelan iz lesa in trpežnega platna

Mere: Miza: 32"D x 37"Š x 19"V; Stoli: 15,5"D x 12"Š x 33,8"V; Dežnik: 59,8"H (40" dia)

Če želite ohraniti zunanji videz pohištva, ga pokrijte, ko ga ne uporabljate, in ga po potrebi pobarvajte

Starostni razpon3-8


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20176
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 287.99€

Oznake: otroške mize, osmerokotna miza za otroke, oktagonska miza, otroška miza kidkraft, kidkraft pohištvo, zunanje pohištvo, otroška igrala, zunanja igrala, vrtno pohištvo za otroke

Loading...