Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah.
Proslavljamo najlepši letni čas in smo hvaležni za vse kar nam prinaša, zato ponujamo 3% popust na VSE otroške hiške in otroške kuhinje. Velja do 15.7.

Vpiši kupon POLETJE ob zaključku nakupa!

Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otoman & senčnik Set - Barnwood Siv & Moder

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otoman & senčnik Set - Barnwood Siv & Moder

Očarljiv KidKraft Otoman & Senčnik Set bo odraslim zavidal prostor za sprostitev na terasi za otroke. Sekcija kavča zagotavlja dovolj prostora za več otrok (ali celo hišne ljubljenčke!), da se lahko pretegnejo in uživajo na prostem. Uporabite priloženi otoman kot mizico za prigrizke ali pa ga potisnite do predela, da zagotovite še več prostora za poležavanje. Pritrjen dežnik je kot nalašč za zaščito pred soncem. Blazine so udoben kotiček za branje knjige, gledanje filma na prostem ali igranje z igračami. 


Mere izdelka (cm) - 110,01 x 72,49 x 138,0

Teža (kg) - 24.0

Mere škatle (cm) - 116,51 x 51,51 x 29,01

Teža škatle (kg) - 24.0


Priporočljivo za starost 3+; vsak sedež ima trpežnost do 38 kg (85 lbs)

Vključuje razdelek kavča, otomanko, blazine in dežnik (blazine se varno pritrdijo na podnožje pohištva)

Dežnik se pritrdi na zadnji del sekcije z zapiranjem na kavelj in zanko; pregibi zaprti, ko niso v uporabi

Primerne velikosti za otroke ali celo majhne hišne ljubljenčke

Izdelan iz lesa in trpežnega platna

Če želite ohraniti zunanji videz pohištva, ga pokrijte, ko ga ne uporabljate, in ga po potrebi pobarvajte


OPOZORILO
OPOZORILOZahtevana montaža odrasle osebe.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo. Igralo lahko namestite na domače dvorišče. Ni primerno za trgovska središča, hotele, vrtce, šole, parke, javne igralnice, gostišča, restavracije ipd. Igrala za javno uporabo si lahko pogledate tukaj.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 20177
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 406.99€

Oznake: otoman za otroke, vrtna garnitura za otroke, vrtno pohištvo za otroke, senčnik za otroke, vrtna igrala, zunanja igrala, zunanje pohištvo za otroke, kidkraft pohištvo

Loading...