Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Charlie

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Charlie

Otroške hiške

Za lutke in figure pod 17 cm bo KidKraft otroška hiška Charlie imela dovolj prostora. Pohištvo ima tudi dvojno nalogo.,kot npr. postelja, štedilnik, stol in kavč se odpirajo, da skrijejo dodatke in druge zbirateljske predmete. Dve vgradni knjižni omari zagotavljata celo več prostora za razstavljanje tistih zaželenih zbirk. Barvita oblika se razteza vsepovsod, tako da je kar dovolj prostora za igro več otrok. Ja! Brez prepirov ali zbadanja v komolce. Otrokom bo všeč, da ima hiška kar tri nadtropja za raziskovanje. Predstavljajte si zgodbe, ki bodo izhajale z igranjem s to hišico za lutke. Starši bodo presrečni, če bodo imeli eno hiško za vse majhne lutke in zbirateljske predmete svojih otrok. Dobrodošli v otroški hiški Charlie.


Dimenzije izdelka (cm) - 63,2 x 30,0 x 81,99

MaterialiMDF, les in umetna masa


  • 8 sob
  • 3 nadstropja
  • Za lutke in figure do 17 cm
  • Skrita shramba: Postelja, štedilnik, stol in kavč imajo shrambo za zbirateljstvo / dodatno opremo
  • 360˚ igra omogoča več otrokom, da si delijo prostor
  • 2 vgrajeni knjižni omari za prikaz in zbiranje dodatkov in zbirateljskih predmetov


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 10064
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 96.63€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...