Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Disney Princess Dreamhouse

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Disney Princess Dreamhouse

Vabilo na bal! Kako razburljivo! Disney Princess Dreamhouse je otroška hiška za punčke, ki omogoča punčkam, da se oblečejo v svojo najboljšo obleko in odplešejo v noč na sami strehi otroške hiške. Na zlatem stopnišču naredite velik graciozen prihod. Nato raziščite obsežen, eleganten grad s prenočišči, primernimi za katero koli Disneyjevo princeso. Vzpnite se na plesno dvorano na strehi in zasedite svoje mesto na plesišču. Pritisnite gumb na tiari, da predvajate tri sanjske pesmi in opazujete, kako se liki Disney Princess vrtijo ob glasbi. Edinstven dizajn omogoča shranjevanje nakita in dodatkov na sprednji fasadi. Brez skrbi glede polnočne policijske ure - na srečo čas miruje za stalno igro z otroško hiško Disney Princess Dreamhouse.


Dimenzije izdelka (cm) - 72,39 x 47,5 x 137,92

Teža (kg) - 13.79

Dimenzije škatle (cm) - 77,98 x 41,91 x 30,48

Teža škatle (kg) - 17.83

Materiali MDF, plastika


 • Lutke se vrtijo ob glasbi (lutke Disney Princess niso vključene)
 • Predvaja 3 pesmi
 • Čarobna harfa igra vedno, ko se odprejo vrata za pozdrav novih prijateljev in gostov
 • Zunanji trnki, namenjeni obešanju najljubšega nakita in dodatkov za hiter in enostaven dostop
 • Več kot 1 meter visoko! V višino meri neverjetnih 138 cm
 • 20 kraljevskih kosov pohištva
 • Iz lesa
 • Pakirano s podrobnimi navodili po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 10276
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 273.99€

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...