Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Dreamy Kidkraft

Ni na zalogi Otroška hiška Dreamy Kidkraft

Otroške hiške

Igranje z otroško hiško še nikoli ni bilo tako zabavno. Otroška hiška Dreamy Kidkraft ima štiri urejene sobe z drsnim dvigalom, ki se razteza v vseh treh nadstropjih. Dva balkona in delujoča vhodna vrata ponujajo veliko prostora za raziskovanje in uživanje. Priloženi 14-delni komplet dodatne opreme vključuje velik klavir, ki predvaja glasbo, in stranišče s splakovalnimi zvoki. Ta hišica za lutke je uresničitev sanj za vse 30cm lutke, tudi Barbie.


Dimenzije izdelka (cm) - 86,36 x 39,37 x 121,29 (višina) cm

MaterialiMDF, tkanina


  • 3 nadstropja, 4 sobe in 2 balkona
  • Drsno dvigalo
  • Dodatna oprema vključuje luči in zvoke
  • Pametna, čvrsta lesena konstrukcija
  • Pakirano s podrobnimi navodili za sestavljanje po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 196.28€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...