Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Dvorec Greenhouse

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Dvorec Greenhouse

Otroške hiške

Sanje bodo zagotovo zaživele v tej arhitekturno privlačnem dvorcu Greenhouse. Vsak vhod v sobo je osupljivo odkritje. Dvorišče v pritličju je čudovit kraj za razgled in sprostitev. Zimski vrt za rastlinjake v drugem nadstropju ponuja ustvarjalni prostor za umetniško ustvarjanje - na srečo je tam stojalo s papirjem! Dvojni balkon, zavita stopnišča in veličastnih 12 sob naredijo raziskovanje te hiše čarobno. Z nekaj dodane svetlobe z lučmi in zvokom iz klavirja s to čudovito hiško zagotovo zaživi domišljija. 


Dimenzije izdelka (cm) - 134,11 x 43,43 x 150,11 (višina) cm

MaterialiMDF, masiven les, umetna masa


 • Zimski vrt za rastlinjak, vhodno dvorišče, veliki balkoni
 • Fantastične arhitekturne podrobnosti
 • risalna tabla z lepljivim platnom za beležke
 • Prilepite nalepke za personalizacijo
 • 25 kosov z dvema lučkama in zvokom
 • 12 igralnih sob
 • Trdna lesena konstrukcija
 • EZ Kraft Assembly ™ za manj časa za montažo in več časa za igro


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 10153
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 297.98€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...