Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Dvorec za punčke Lola

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Dvorec za punčke Lola

Otroške hiške

Fascinirajte radovedne otroke z urami domiselne igre s hišico za lutke Lola ! Ta otroška hiška za lutke je visoka 133 cm in ima štiri nivoje igre, šest sob in prostoren nadstrešek za avtomobile. Prostorna je za velike sanje in veliko igro! Otroci bodo radi ustvarjali vznemirljive zgodbe za svoje 30 cm lutke z vključenim 30-delnim pohištvom in paketom dodatkov s svetlobnimi in zvočnimi funkcijami. Elegantno dvigalo, ki drsi do drugega nadstropja, naredi igro interaktivno, zabavno in vznemirljivo. Naš inovativen pristop k montaži ustvarja dele, ki jih je enostavno sestaviti, kar pomeni manj strojne opreme in manj časa za gradnjo, tako da lahko vaši malčki porabijo več časa za igro!


Na zalogi v decembru!


Dimenzije izdelka (cm) - 124,46 x 34,29 x 133 (višina)

Materiali MDF, les, umetna masa


 • Obsežen 30-delni komplet dodatkov z lučmi in zvoki, vključno s stopniščem, polno kuhinjsko in jedilno garnituro, spalnico in še več.
 • Čudovita umetniška dela, prijeten okenski kotiček s plišastimi blazinami in velik kamin
 • Štiri nadstropja s šestimi sobami razburljive igre
 • Velika terasa z lučmi in detajli ograje
 • Prostoren nadstrešek za avtomobile vaših lutk
 • Dvigalo, ki drsi v drugo nadstropje
 • Stopnišče v drugem nadstropju, ki omogoča dostop do tretjega nadstropja
 • Vključuje risalno tablo


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 65958
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 251.99€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...