Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Hazel

Razprodano Otroška hiška Hazel

Otroške hiške

Igralnega prostora pri otroški hiški Hazel, ki ima sobe in dekoracije vsepovsod, ne primanjkuje. Prijatelji se lahko istočasno igrajo na obeh straneh te čudovite otroške hiške, ki se ponaša s tremi nadstropji in strešno teraso. Slog in funkcije so bili zasnovani v tej leseni hiši, da bi ugajali tako staršem kot otrokom. Opazite kotno strešno linijo in elegantno pohištvo z retro videzom, ki so značilnosti trendovskih arhitekturnih značilnosti. Vgrajene knjižne omare omogočajo dodatno shranjevanje dodatkov ali celo majhnih zbirateljskih predmetov. Priloženo pohištvo je zabavno okrasiti in daje hiši nežne barve. V kavču, postelji in stolu Adirondack je celo skrita shramba za dodatno opremo. Preprosto dvignite ali potisnite vrhove, da razkrijete skrivališča za njihove najbolj cenjene zaklade. Tudi pečica se odpre, da se otroci pretvarjajo, da kuhajo najljubše jedi. Veliko odprtih vrat, oken in stopnišč omogoča, da se otroci igrajo ure in ure. Hazel otroška hiška, sprejme lutke do 7 centimetrov in nudi prepotrebno zbirališče najrazličnejših igrač.


MaterialiLes, MDF, plastika,

Dimenzije izdelka (cm) 63,5 x 30,0 x 76,0


  • 360-stopinjska zasnova hkrati sprejme več kot enega otroka. 
  • Primerna za manjše igrače. Ustvarjena za igrače velikosti do cca. 17 c, ta hiša zapolni prepotrebno prazno mesto za eleganten igralni prostor, v katerem lahko zajame najrazličnejše lutke in zbirateljske predmete.
  • Odkrijte presenetljiv prostor za shranjevanje zakladov in dodatkov na kavču, postelji in stolu.
  • Kot razstavni prostor za zbirateljske predmete ali za prilagajanje doma vgrajene pametne police ponujajo otrokom več praktičnih dejavnosti.
  • Poševna strešna linija
  • V trendu arhitekturna zasnova
  • Retro videz pohištva
  • 11-delni dodatki
OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 99.99€

Oznake: kidkraft hiška, lesena hiška, otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka mraza

Loading...