Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Igralnica Scenic View - bela

Novo Razprodano Otroška hiška Igralnica Scenic View - bela

Poskrbite za veselje in čudež otroštva z igralnico Scenic View. Dvokapna streha prinaša kakovost zgodbe, loputna vrata pa vnašajo sodoben pridih estetiki. Otroci bodo dirkali na prostem, da bi postavili hišo. Igralna kuhinja in žar omogočata otrokom kuhati raznovrstno hrano. Viseči zatiči poskrbijo, da je komplet dodatkov priročen in organiziran. Dvostranske ustvarjalne table in ure določajo meni in delovni čas njihove pretvarjane »restavracije«. Otrokom bosta všeč dva vhoda – tradicionalna vrata in muhasta vrata za hišne ljubljenčke z obrobnimi trakovi. Veliko oken in odprtih površin omogoča veliko pretoka zraka in staršem omogočajo na enostaven način, da pazijo na otroke. Z EZ Kraft Assembly™ in 5-letno garancijo na les je igralnica Scenic View videti neverjetno s katerega koli kota.


Starostni razpon2-10

Dimenzije izdelka (cm) - 171,45 x 112,78 x 190,5

Teža (kg) - 55,61

Dimenzije škatle (cm) - 116,08 x 114,05 x 23,11

Teža škatle (kg) - 60.01

MaterialiLes, plastika, strojna oprema


  • Vinilna loputa za drugačen način vstopa/izstopa
  • Lesena streha in dvokapnice
  • Dve plošči za ustvarjalnost (kreda ni priložena)
  • Vhodna vrata z okni in varnim magnetnim zapiranjem
  • Očarljiva dolga okna ob bočnih vratih
  • Vgradna kuhinja (štedilnik + pomivalno korito) s kompletom pripomočkov (lonec, ponev, lopatica)
  • Žar za žar in prostor za serviranje
  • 2 sadilnika za rože (cvetje ni vključeno)
OPOZORILO
OPOZORILOSamo za domačo uporabo.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 640.00€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...