Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Kidkraft drevesni dvorec

Ni na zalogi Otroška hiška Kidkraft drevesni dvorec

Otroške hiške

Drevesni dvorec KidKraft je vrtinec sladkih barv, zabavnih skritih presenečenj in izjemnih iger, ki domišljijo potisnejo v svet vsega, kar je mogoče. Otroška hiška Kidkraft drevesni dvorec je štiri nadstropna zgradba, ob kateri ne morete verjeti, da sega v višino kar 150 cm. Ob sebi ima pritrjeno hišico na drevesu, skupaj s klopmi, ugnezdenimi v veje, delujočimi vrvicami in celo ročico z vedrom za dviganje ali spuščanje zalog ali skrivnih sporočil prijateljem. V pritličju je kopalnica, prostor za vadbo (je kdo za jogo?) In garaža z dvižnimi vrati. Ko je pripravljeno, vas dvigalo popelje v naslednje nadstropje, da raziščete svojo ustvarjalnost. Vključenih je več kot 50 lepljivih nalepk za okrasitev in preurejanje po meri. Prijetnejša presenečenja se pojavijo v vsaki sobi hiše - na primer štedilnik z lučmi in zvoki, pohištvo s skritimi odlagalnimi površinami in knjižna omara, ki se odpre, da se pokaže zaseben vhod na zunanjo površino. Zagotovljeno je eno: življenje v dvorcu ne bo nikoli dolgočasno. 


Dimenzije izdelka (cm) - 142,49 x 42,93 x 150,62(višina) cm

Materiali - Les, MDF, umetna masa


  • 26 kosov z lučmi in zvoki
  • 13 igralnih prostorov, vključno z drevesnico
  • Novo zasnovano pohištvo: postelja s stojalom za spanje, kavč s prostorom za shranjevanje, pisalna miza s preklopnim pokrovom za odlaganje
  • Stensko ogledalo v telovadnici
  • Z ročico dvignite in spustite vedro v drevesnici
  • dvigalo, ki drsi v 3. nadstropje
  • Stranišče spušča zvoke
  • Štedilnik zasveti in odda zvoke


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 320.88€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...