Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Lil' Green World Fairy Cottage

Razprodano Otroška hiška Lil' Green World Fairy Cottage

Stopite v gozdni čudež Lil' Green World iz KidKrafta – kraj, ki bo navdihnil velike sanje, ki se lahko uresničijo v resničnem svetu. Čudovita pravljična hiška je prijetno mesto, kjer lahko podžgete domišljijo in otroke poučite o okolju prijazni igri, ki ljubi naravo. Ta lesena hiša v obliki gobe s pritrjenim panoramskim kolesom, ki slavi zabavo in lepoto Zemlje, vabi vile in njihove prijatelje k igri, pikniku.. Vila šmarnica Lolly in vodni duh Dewie sta pripravljena na zabavo. Spakirali so piknik košaro za sladkanje na izletu. Uživajte v vrtincu na panoramskem kolesu, ki se resnično obrne, nato pa se podajte na lov za mrhovinarji po koči in iščite prijatelje ter presenetite pred vsakim vratom. Posadite nekaj rož, da spodbudite zemljo k cvetenju in opomnite druge, naj skrbijo za naravo, da bodo bodoči raziskovalci lahko uživali. Dodajte igro s celotno zbirko igralnih kompletov Lil' Green World.


Mere izdelka (cm) - 38,89 x 10,49 x 23,9

Teža (kg) - 1.4


  • 14 kosov pohištva in igral
  • Vključuje 2 ekskluzivni figuri: vilo Lolly Lily Pad Fairy in Dewie the Water Sprite
  • 100 % izdelano iz recikliranih materialov ali materialov, ki jih je mogoče reciklirati
  • panoramsko kolo se res vrti; 4 točke odkrivanja - odprite vrata, da vidite presenečenje
  • Primerno za punčke in zbirateljske predmete do 3"
  • 1 % bruto prihodka gre 1 % za Planet
  • Izdelan iz lesa za dolgotrajne avanture z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa za igro


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 81.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške kidkraft, kidkraft otroške hiške, kidkraft otroška hiška, hiše za punčke, hiša za punčke, lesena hiša za punčke, igrače, velike hiše za punčke, hiša za punčke barbie, igralni kompleti, igralni kompleti igrač, otroške igrače, igrače melissa in doug, hišice za punčke ameriške punčke, lesene hišice za punčke, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke Kidkraft, hišica za punčke Melissa in Doug,

Loading...