Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Lil' Green World Fairy Cottage

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška hiška Lil' Green World Fairy Cottage

Stopite v gozdni čudež Lil' Green World iz KidKrafta – kraj, ki bo navdihnil velike sanje, ki se lahko uresničijo v resničnem svetu. Čudovita pravljična hiška je prijetno mesto, kjer lahko podžgete domišljijo in otroke poučite o okolju prijazni igri, ki ljubi naravo. Ta lesena hiša v obliki gobe s pritrjenim panoramskim kolesom, ki slavi zabavo in lepoto Zemlje, vabi vile in njihove prijatelje k igri, pikniku.. Vila šmarnica Lolly in vodni duh Dewie sta pripravljena na zabavo. Spakirali so piknik košaro za sladkanje na izletu. Uživajte v vrtincu na panoramskem kolesu, ki se resnično obrne, nato pa se podajte na lov za mrhovinarji po koči in iščite prijatelje ter presenetite pred vsakim vratom. Posadite nekaj rož, da spodbudite zemljo k cvetenju in opomnite druge, naj skrbijo za naravo, da bodo bodoči raziskovalci lahko uživali. Dodajte igro s celotno zbirko igralnih kompletov Lil' Green World.


Mere izdelka (cm) - 38,89 x 10,49 x 23,9

Teža (kg) - 1.4


 • 14 kosov pohištva in igral
 • Vključuje 2 ekskluzivni figuri: vilo Lolly Lily Pad Fairy in Dewie the Water Sprite
 • 100 % izdelano iz recikliranih materialov ali materialov, ki jih je mogoče reciklirati
 • panoramsko kolo se res vrti; 4 točke odkrivanja - odprite vrata, da vidite presenečenje
 • Primerno za punčke in zbirateljske predmete do 3"
 • 1 % bruto prihodka gre 1 % za Planet
 • Izdelan iz lesa za dolgotrajne avanture z EZ Kraft Assembly™ za krajši čas gradnje in več časa za igro


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 20431
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 81.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške kidkraft, kidkraft otroške hiške, kidkraft otroška hiška, hiše za punčke, hiša za punčke, lesena hiša za punčke, igrače, velike hiše za punčke, hiša za punčke barbie, igralni kompleti, igralni kompleti igrač, otroške igrače, igrače melissa in doug, hišice za punčke ameriške punčke, lesene hišice za punčke, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke Kidkraft, hišica za punčke Melissa in Doug,

Loading...