Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Lolly

Omejena količina! Otroška hiška Lolly

Otroške hiške

Otroška hiška Lolly je v modi in zabavna - tako kot otroci, ki se z njo igrajo. Njena svetla, vesela barvna shema jo zagotovo opažena. Geometrični grafični vzorci so razpršeni povsod, od tal do sten, zaradi česar je vsaka soba videti kot pripravljena na zabavo. Tri nadstropja imajo dovolj prostora za 12 cm lutke in zbirateljske predmete. Dve stopnišči ohranjata pot pustolovščine od nivoja do nivoja. Stopite iz poševne strehe v zgornjem nadstropju na zasebni balkon na strehi. Ograjeno območje si lahko predstavljate kot dvorišče ali teraso. V pohištvu je mogoče najti skrito shrambo za shranjevanje zbirateljskih predmetov. Z otroško hiško Lolly odkrijte za vsakič novo presenečenje.


Dimenzije izdelka (cm) - 62,48 x 29,97 x 70,87 (višina) cm

MaterialiMDF, umetna masa


  • Dva stopnišča za realistično igro po hiši
  • Strešni balkon
  • Funkcionalno pohištvo za shranjevanje
  • Dvorišče z ograjo za poglobljeno igro
  • 7 igralnih sob
  • 10 kosov pohištva
  • Pakirano s podrobnimi navodili po korakih


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 131.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...