Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška Oceanfront

Razprodano Otroška hiška Oceanfront

Igrališče Oceanfront je zasnovana za navdih domišljijske igre v čudoviti hiši, polni zabave in navdušenja. Otroci se bodo radi igrali ure in ure, polni razburljivih podrobnosti, kot so delujoč zvonec na vratih, ura s premičnimi kazalci. Po vrhu pa ima še funkcionalen nabiralnik. Najmlajši bodo navdušeni, ko bodo stopili skozi vhodna vrata in z okrasnimi okni vstopili v igralnico. Oceanfront otroška hiška z velikimi okni z baldahinom v slogu kavarne, dvema tablama za prikaz dnevnega menija in prikupno škatlo za sadilce ustvarja popolno zabavo in čudovit kraj za otroke. Zgrajena iz 100% cedrovega lesa in obdelana z otrokom prijaznimi barvami na vodni osnovi, je ta obalna igralnica narejena iz visokokakovostnih materialov in zasnovana tako, da je estetsko lepa, tako da se lahko otroci v prihodnjih letih veliko zabavajo na svojem dvorišču . Z EZ Kraft Assembly ™ porabite manj časa za sestavljanje in uživajte več časa v igranju!


Dimenzije izdelka (cm) 136,91 x 136,91 x 144,02

Teža (kg) 33,29

Materiali Les, tkanine, umetne mase, strojna oprema 


 • voodporna plastična streha
 • 3 okrasna obokana okna in 2 zgornji okni za naravno svetlobo
 • 2 tabli in ura s premičnimi kazalci
 • Nadstrešek v slogu kavarne
 • Delovni zvonec na vratih
 • Nabiralnik in viseča škatla za sajenje
 • Telefon za klik in držalo za telefon 
 • Enostavna in hitra montaža z EZ Kraft Assembly ™

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KidKraft
 • Šifra: 20147
 • Razpoložljivost: Razprodano
 • 431.19€

Oznake: otroška vrtna hiška, otroške vrtne hiške, otroške hiške, otroška hiška, kidkraft hiška, igralnice, otroška igralnica, zunanja igralnica, lesena igralnica, otroška igralnica, igralnica za otroke, otroška igralnica na prostem, otroška lesena igralnica, igralnica za malčke, igralnice za deklice, igralnice za dečke, otroške igralnice, dvorišče za igranje na prostem

Loading...