Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška za punčke Samorog Morska deklica

Razprodano Otroška hiška za punčke Samorog Morska deklica

V čarobni otroški hiški Rainbow Dreamers Unicorn Mermaid Dollhouse kraljuje čarovnija, praznuje se edinstvenost in v vse kar verjameš, se uresniči. Dobrodošla vsa edinstvena bitja v to tronadstropno hišico za punčke. Sledite mavrici in odkrijte pravo delujočo gugalnico, obešeno na oblaku. Svetleče stene so čudovito ozadje veselega pohištva. Pomaknite se navzdol, da vstopite v salon za morske deklice, skupaj z okrašenimi stoli iz školjk. Simpatičen prijatelj samorog je z vami na vsakem potovanju. Od neba do morja se fantazijski svetovi na najlepši način srečujejo v več kot meter visoki hiški za punčke Rainbow Dreamers Unicorn Mermaid.


Dimenzije izdelka (cm) - 79,5 x 65,89 x 118,9

Teža (kg) - 10.7

Dimenzije škatle (cm) - 65,99 x 52,5 x 22,5

Materiali MDF, masivni les, plastika


  • Mavrični oblak za sanje
  • Prozoren slap zdrsne do ravni podmornice
  • Primerno za vse modne punčke do 30 cm , vključno z Barbie®, LOL Surprise®, Disney Princess® itd.
  • Iz lesa za dolgotrajne spomine
  • Umetnine iz mavrične folije se svetijo
  • 15 kosov pohištva in igralnih kosov, vključno z ekskluzivnim prijateljem miško samorogom (dodatno pohištvo in kompleti za igranje se prodajajo ločeno za podaljšanje zabave)
  • Tri nadstropja, 7 igralnih površin, vključno z 2 balkonoma
  • Raztegljivi stoli zagotavljajo "školjkasto" mesto za sedenje
OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 198.99€

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...