Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Sweet Meadow Konjski hlev

Razprodano Otroška hiška Sweet Meadow Konjski hlev

Umaknite se na podeželje in pustite domišljiji vašega otroka, da se prosto igra s hlevom KidKraft Sweet Meadow za konje. Sodobna kmečka hiša je prijetno bivališče za punčke in njihove prijatelje. Obstajata dve stojnici za ponije, skupaj s koriti za hrano in balami sena. Vzpnite se na podstrešje in odkrijte območje počitka, kjer punčke sedijo in se sprostijo po vznemirljivem dnevu na kmetiji. Zunaj postavite ogrado s pomočjo zaskočnih ograj. Nekaj samostojnih kosov je idealnih za vadbo skokov. Country chic dekoracije in dodatki naredijo ta hlev, zaradi katerega bo življenje na podeželju še posebej sladko. Otroška hiška Sweet Meadow Konjski hlev ponuja ogromno zabave in velja za medgeneracijsko igračo, ki se prenaša iz roda v rod.


Dimenzije izdelka (cm)- 61,39 x 34,01 x 61,49

Teža (kg) - 6.5

Dimenzije škatle (cm) - 67,01 x 62,99 x 14,5

Teža škatle (kg) - 9.2

Materiali Les, MDF, plastika


  • 23 dodatkov in konj
  • Stabilna vrata se odpirajo in zapirajo
  • Hladilnik z zapiranjem
  • Premični kavlji za dodatke
  • Podstrešje za seno s stoli in dodatki
  • Priključna korita za hrano s senom
  • Nastavljive, zaskočne ograje
  • 360˚ igra s postajo za pranje konjev spredaj


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 130.99€

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...