Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška hiška Viviana

Omejena količina! Otroška hiška Viviana

Otroške hiške

Svetla in energična otroška hiška Viviana je dobrodošla za umik za 30 cm lutke. Hiška ima zavito verando na spodnjem nivoju in balkon na tretji etaži. Zapleteno vijugasto stopnišče vodi v razkošno spalnico na najvišji ravni z elegantno posteljo z baldahinom. Ta otroška hiška je popolnoma opremljena z vsem udobjem doma in je pripravljena na vselitev ter pripravljena na številne trajne spomine.


Dimenzije izdelka (cm) - 88,14 x 36,58 x 112,52


  • Vstavite umetnost v okvir slike
  • Postelja z zavesami
  • Balkon
  • 7 igralnih sob
  • 13 dodatkov
  • Za lutke velike do 30 cm
  • Priložena navodila po korakih za sestavljanje


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 192.99€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška, hišica za punčke, hiška za barbike, hiša za barbike, barbie hiša, kidkraft hiške, kidkraft otroške hiške, staskka, medial, igrače, lesene igrače, otroška soba, otroci, darilo za rojstni dan, darilo za božička, darilo za dedka

Loading...