Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška hiška za lutke Ferris Wheel Fun Beach House

Razprodano Otroška hiška za lutke Ferris Wheel Fun Beach House

V počitniški otroški hiški za lutke Ferris Wheel Fun Beach House je veliko počitniškega vzdušja, kjer se otroci z dvostransko hišico za punčke navdušijo kar dvakrat. Dizajn v obliki pomola in grede se ponaša s hišo na sončni plaži na eni strani in razburljivim sprehajališčem s pravim vrtljivim kolesom! Dvostranska preproga podaljša igro. Sedite na plaži z brisačo in hladilnikom ali pa se odpočite pri hiši v viseči mreži. Nato pojdite na promenado za igro in vznemirjenje. Vozite se na vrtljivem kolesu ali si privoščite zalogaj hrane. Otroška hiška Ferris Wheel Fun Beach je polna zabave.


Dimenzije izdelka (cm) - 95,91 x 42,01 x 83,31

Teža (kg) - 10.3

Dimenzije škatle (cm) - 89,51 x 43,0 x 19,0

Teža škatle (kg) - 12.08


  • 19 kosov pohištva in igrala, vključno s hladilnikom, dežnikom in brisačo za izlet na plažo
  • Dvostranska (hišna in sprehajalna) za popolno 360-stopinjsko igro za enostavno igranje več otrok
  • Ferris kolo resnično deluje - lahko se vozijo do 3 punčke
  • Igralna podloga ima na eni strani sceno na plaži, na drugi pa sprehajalno pot za večjo domišljijo
  • Premično stopnišče deluje na obeh straneh
  • Visečo mrežo iz tkanine lahko obesite na tri različna mesta: spalnico, dnevni prostor in teraso
  • Primerno za vse modne punčke do 30 cm, vključno z Barbie®, L.O.L. Surprise! ®, Disney Princess® itd.
  • Iz lesa za dolgotrajne spomine


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke pod 3 letom starosti. Možnost zadušitve z majhnimi delci.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 168.29€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška hiška kidkraft, otroške hiške kidkraft, hiše za punčke, hišica za punčke, hišice za punčke, hišica za punčke iz lesa, igrače, velike hiše za punčke, 12 " hišica za punčke, hišica za punčke Barbie, lesena hišica za punčke, hišica za punčke, kompleti za igrače, kompleti za igranje igrač, otroške igrače, igrače za melisso in doug, hišica za punčke barbie, ameriške hišice za punčke, lesene hišice za punčke, hišice za igrače, hišica za punčke za malčke, hišica za punčke za malčke, hišice za punčke za malčke, hišica za punčke kidkraft, hišica za punčke melissa in doug, kidkraft, kidkraft slovenija, kidkraft hrvatska

Loading...