Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška igralnica Hearth Cabin

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška igralnica Hearth Cabin

Tako kot odrasli imajo tudi otroci sanje o lastništvu te čudne koče. Igralna hišica KidKraft Hearth Cabin omogoča, da glamping izkušnja zaživi – kar na udobju vašega dvorišča. Njihova lastna koča v počitniškem slogu se ponaša z impresivno visokim dimnikom z veličastnim plamenom v središču kamina, ki resnično sveti. S pritiskom na gumb samo "zakurite" ogenj in ta zaživi. Realizem je še bolj izražen z barvito grafiko skladovnic drv in vabljivo skodelico vročega kakava. Otroci bodo uživali v kuhanju v kuhinji s priloženim loncem, ponvijo in priborom. Obroke postrezite zunaj na priloženi mizi in klopi, da boste lahko uživali v razgledu. S tremi vhodi (spredaj, zadaj in z vrati za hišne ljubljenčke) bo ta lesena igralna hišica zagotovo zagotovila tudi veliko aktivne igre. Ustvarjajte spomine z otroško igralnico Cosy Hearth Cabin.


Mere izdelka (cm) - 206,45 x 110,11 x 151,21

Teža (kg) - 38.71

Mere škatle (cm) - 116,51 x 68,91 x 32,41

Teža škatle (kg) - 38.71


 • Polna vrata z oknom in ljubko režo za pošto
 • Kamin res zasveti znotraj in zunaj s pritiskom na gumb (baterije priložene)
 • Vrata za hišne ljubljenčke nudijo zabaven način za vstop/izstop za kosmate prijatelje in druge
 • Sprednje ograjeno dvorišče podaljšuje igro
 • Vgradna igralna kuhinja s 4 dodatki: lonec, ponev, lopatka in klešče
 • Servirno okno s priloženo mizo za piknik in klopmi
 • Zavese iz blaga dodajo domač pridih; vključuje vezave
 • Pol zadnja vrata za dodaten vstop/izhod

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Opozorilo

Samo za domačo uporabo.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: P240149E
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 698.99€

Oznake: otroške hiške, otroška hiška kidkraft, vrtna igrala, otroška igrala, igralnice, otroške igralnice, igralnice na prostem, lesene igralnice, igralne hišice za otroke, otroške igralnice na prostem, otroške lesene igralnice, igralnice za deklice, igralnice za dečke, igralnice na dvorišču, lesene hiške na prostem

Loading...