Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška Kidkraft kuhinja Play

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška Kidkraft kuhinja Play

Otroške kuhinje

Ko vam primanjkuje prostora, ne pa domišljije, se bo lesena kuhinja KidKraft Play popolnoma prilegala. Ta kompaktna kuhinja in lahko dostopnimi gumbi in vrati je velika v stilu, funkciji in zabavi ! Eleganten pult, ki ga navdihuje marmor, dopolnjujejo modra podloga v obliki diamanta in osvežilni odtenki. Otroci bodo radi obračali gumbe na pipi in pečici, odpirali in zapirali vrata hladilnika in pečice ter se pretvarjali, da pritiskajo gumbe. Ko je igre konec, je kuhinjo enostavno pospraviti. Preprosto odstranite zaobljene nogice in jih shranite. Naslednjič lahko kuhinjo spet sestavite ali pa noge pustite spuščene in postavite na mizo za novo igro. 


Dimenzije izdelka (cm) - 59,69 x 29,85 x 54,99 (višina) cm

MaterialiLes, MDF, umetna masa


 • Vključuje krajše noge za mizo
 • Noge se shranjujejo zadaj
 • Enostavna za shranjevanje, ko jo ne uporabljate
 • Nihajna vrata hladilnika in pečice
 • Vključena ponev in lopatka
 • Za uporabo na tleh ali mizi
 • Klikanje gumbov
 • Popolnoma sestavljena - nobeno orodje ali strojna oprema ni potrebna


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53447
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 137.93€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...