Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška kuhinja Dreamy Delights

Razprodano Otroška kuhinja Dreamy Delights

Otroške kuhinje

KidKraft Dreamy Delights otroška kuhinja je kombinacija pastelov, trendovske grafike in realističnih podrobnosti. Risalna tabla na steni kuhinje omogoča otrokom, da izrazijo svojo ustvarjalnost. Viseče kljukice priročno shranjujejo dodatke, medtem ko vrtljivi gumbi in zabavna pipa otroke zaposlujejo. Odprite vrata na pečici, mikrovalovni pečici in hladilniku, da razkrijete veliko prostora za igro. Za realistično igro so vključeni ponev, lopatka in dve hrani. Dve polici pod umivalnikom zagotavljata prostor za shranjevanje dodatne posode in pretvarjanja hrane. Zabavna grafika na mikrovalovni pečici in hladilniku bo navdihnila domiselne zgodbe.


Dimenzije izdelka (cm) - 93,98 x 34,54 x 113,54 (višina) cm

MaterialiMDF, les, umetna masa


  • Polica nad oknom
  • Klinčki za obešanje dodatkov
  • Ponev in lopatka
  • Hladilnik, mikrovalovna pečica, pečica
  • Risalna tabla
  • 3 vrtljivi gumbi
  • 2 kosov hrane (ocvrto jajce in jabolko)


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 199.53€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...