Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja in Pralni stroj Whisk & Wash

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja in Pralni stroj Whisk & Wash

Otroške kuhinje

Na voljo je otroška kuhinja in pralni stroj v enem Whisk & Wash. Tale playset se ponaša z umivalnikom, pralnim strojem, pečico, štedilnikom in odzračevalnikom za veliko domiselne igre. Otroci lahko hkrati kuhajo in perejo oblačila. Košara za perilo je priročno pod pralnim / sušilnim strojem, da dokončate celotno rutino perila. Otrokom bo všeč interakcija z odpiranjem in zapiranjem vrat, vrtljivimi gumbi pipe in številčnicami, ki jih je mogoče klikniti. Dvignjena stopala in klin ga ohranjajo modernega in pripravljenega za navdih za ustvarjalnost.


Dimenzije izdelka (cm) - 69,85 x 34,93 x 87,38

MaterialiMDF, les, umetna masa


  • Police nad štedilnikom
  • Odprta vrata za pranje
  • Kovinski detajli
  • Vključuje košaro za perilo
  • Viseča kljuka za brisačo ali držalo
  • Ročaji za pipo označujejo vročo in hladno
OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • KIDKRAFT (EU)
  • Šifra: 10230
  • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
  • 117.99€

Oznake: otroška kuhinja, otroški pralni stroj, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...