Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Viviana, otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška Kidkraft kuhinja Play, Kidkraft otroška kuhinja Mosaic, otroška hiška Dottie, otroška hiška Hallie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Scenic, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška kuhinja Kidkraft Sweet Snack

Razprodano Otroška kuhinja Kidkraft Sweet Snack

Otroška kuhinja KidKraft Sweet Snack je polna ljubezni, od hrbtnega pokrova s odtisom srca do očarljivega čajnega servisa. V veseli kuhinji si pripravite čaj, nato vse skupaj položite na izvlečni voziček in postrežite gostom. Jedi in priboljški so vključeni za zabavo v dvoje. Zadaj v kuhinji je enostavno shraniti vse – voziček zdrsne nazaj v svojo omarico in vsa vrata se odprejo, da razkrijejo več igralnih prostorov. Otroci bodo radi sodelovali z izdelovalcem ledu s pretvarjajočimi se kockami, pipo in vrtljivimi gumbi. Prirejanje čajank ali prigrizkov še nikoli ni bilo tako čudovito kot z otroško kuhinjo Sweet Snack.


Dimenzije izdelka (cm) - 91,9 x 57,2 x 114,0

Teža (kg) - 19.5

Dimenzije škatle (cm) - 115,01 x 43,51 x 16,99

Teža škatle (kg) - 22.5


  • Izvlečni voziček za čaj za podaljšanje igralnega prostora
  • Vrata hladilnika, zamrzovalnika in pečice se odpirajo in zapirajo
  • Izdelovalec ledu s 3 kockami ledu
  • Set "Čaj za dva" vsebuje čajnik, čajno vrečko, 2 skodelici, 2 krožnika, 2 žlici, rogljiček in piškot
  • Klikanje gumbov za praktično delovanje
  • Polica za dodaten prostor za shranjevanje
  • Ponev, lopatica in žlica visijo na kljukicah
  • Vključuje stresalnike za sol in poper za pretvarjanje


Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi, Naročila za Božič

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

  • 191.39€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, otroške kuhinje kidkraft, igralna kuhinja, igralne kuhinje, kuhinjski komplet, lesena kuhinja, lesene kuhinje, velika igralna kuhinja, kuhinja za igranje, otroška igrača, otroški kuhinjski kompleti, kuhinjski komplet za igro, kuhinjski kompleti za otroke, otroške igralne kuhinje, kuhinja melissa in doug, kuhinja za igranje melissa in doug, igralni kompleti, otroške igrače, melissa in dougova kuhinja

Loading...