Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Kidkraft Uptown Elite

5-7 dan od dneva plačila kupnine Otroška kuhinja Kidkraft Uptown Elite

Otroške kuhinje

Izredno moderna in inovativna kuhinja KidKraft Uptown Elite Play Kitchen v beli barvi bo zabavali ure in ure ambiciozne male kuharje! Ta elegantna kuhinja s čudovitimi detajli iz lesa ponuja izjemne funkcije, ki bodo otroke angažirale z igro. Otroci se lahko pretvarjajo, da kuhajo, pečejo in dušijo okusne domiselne jedi s kuhalno ploščo in rešetko s svetlobnimi in zvočnimi senzorji gibanja. Otroci imajo tudi možnost, da v mikrovalovni pečici z zvoki kuhajo hrano za igranje. Osvežilne pijače je bolj zabavno pripraviti z delujočim aparatom za led, ki razdeljuje plastične kocke ledu. Po kuhanju se otroci lahko naučijo praktičnih veščin, ko splaknejo posodo v umivalniku z rdečimi in modrimi nalepkami pipe, ki označujejo vročo in hladno vodo. Nato lahko posodo lepo zložite v prostoren pomivalni stroj. Velik hladilnik, zamrzovalnik in dovolj prostora na policah, da otroke naučijo organizirati lonce in ponve. Inovativna tehnologija EZ Kraft Assembly ™ pospeši čas montaže, kar pomeni, da boste manj časa sestavljali in se več časa igrali!


Dimenzije izdelka (cm) - 97,79 x 34,8 x 102,36 (višina) cm

MaterialiMDF, plastika, kovina


 • Luči in zvoki na kuhalni plošči in mikrovalovni pečici
 • Ledomat, ki razdeljuje plastične kocke ledu (brez svetlobe ali zvoka)
 • Funkcionalno stojalo za papirnate brisače
 • 3 načini igre - otroci lahko kuhajo, čistijo in organizirajo
 • Gumbi, ki klikajo in se obračajo
 • Predstavitev vrat na pečici in mikrovalovni pečici
 • Sodoben dizajn z marmorno ploščo
 • Eleganten hladilnik z ločenim zamrzovalnikom


OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

 • KIDKRAFT (EU)
 • Šifra: 53437
 • Razpoložljivost: 5-7 dan od dneva plačila kupnine
 • 319.79€

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...