Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja).
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.

Otroška kuhinja Morning Sunshine

Razprodano Otroška kuhinja Morning Sunshine

Otroške kuhinje

Otroci bodo zagotovo dobili nasmeh na obrazu, ko jih bo pozdravil pogled na kuhinjo KidKraft Morning Sunshine. Veseli odtenki in sodoben dizajn dajeta vtis hibrida med hišo in kuhinjo. Dvojna strešna okna in oštevilčena ura s premičnimi kazalci določajo čas igranja. Mali kuharji bodo zaposleni z vrtenjem gumbov, ledomatom ali pritrjevanjem ljubkih magnetnih znakov na vrata hladilnika. Tako gorilniki štedilnika kot mikrovalovna pečica se prižgejo in oddajo zvoke za dodaten cikel užitka.  Polica v višini oči je idealna za podpiranje kuharske knjige ali elektronske naprave. Posodo lahko hranite v odcejevalniku, pripomočki visijo na kavljih na levi strani, na kljukici na strani pa lahko stoji posodica ali predpasnik. Pod hladilnikom se lepo prilega zaboj iz blaga, v katerem so lonci, ponve in še več! Vsaka vrata se odprejo, da razkrijejo presenečenja v umetnosti. Ko je čas za siesto, zavrtite gumb na zadnji steni in opazujte, kako se zgornja plošča spreminja iz sonca v luno. Od sončnega zahoda do sončnega zahoda je z otroško kuhinjo Morning Sunshine neprestana zabava.


Dimenzije izdelka (cm) - 116,84 x 43,43 x 155,96

MaterialiMDF, les, umetna masa

  • Razdeljevalnik ledu (s 3 kockami ledu)
  • Gorilniki in mikrovalovna pečica se prižgejo in oddajajo zvoke
  • 6 odlagalnih površin, vključno z režami za plošče
  • 4 vrtljivi gumbi
  • Obrnite gumb na zadnji steni, da spremenite sonce v luno (vzrok in učinek, učenje skozi čas)OPOZORILO
OPOZORILONi primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 12.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Priporočamo, da si ogledate kroge prednaročil! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

Vsa kupnina mora biti poravnana do izteka roka, sicer se prestavite v naslednji krog. Za deluxe otroške hiške (vse deluxe - Uptown, Shimmer, Veličasten dvorec, Country Estate itn..) in kuhinje, gugalne konjičke (predvsem Samoroga) priporočamo plačila s karticami ali paypalom (dodatna 4.4% provizija na izdelek).

      

      

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Preveri dobavljivost izdelka!

  • 221.40€

Oznake: otroška kuhinja, kuhinja kidkraft, otroške kuhinje kidkraft, lesena kuhinja za otroke, kidkraft, kidkraft slovenija, leseni igrače, otroška lesena kuhinja, otroške kuhinje, otroške lesene igrače, staskka, medial, kidkraft hrvaška, kuhinja za punčke, daril

Loading...