Naročila za Božič in Novo Leto: Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Hvala za razumevanje. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Zaloga za Božič in Novo leto je omejena in se spreminja dnevno. Zalogo spremljajte pod opisom RAZPOLOŽLJIVOST. Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.
Izdaja UJP e-računov za proračunske uporabnike.
Izdelki, ki gredo ven iz prodaje in so v omejenih količinah in bodo vsak čas razprodani: otroška hiška Treehouse, magnetna hišica za lutke, otroška toaletna mizica s stolčkom Diva, barvna knjižna polica, plezalni center in tobogan Žaba, otroška hiška Dottie, otroška hiška Bianca, otroška hiška Emily, otroška vrtna hiška Cooper, otroška vrtna hiška Windale

Otroška kuhinja Smuti Fun Play

Razprodano Otroška kuhinja Smuti Fun Play

Otroška kuhinja Smuti Fun Play združuje domišljijo in igro, ima zdrav pristop k igranju vlog. Osvežujoča barvna shema z zlatimi poudarki se lepo ujema z dekorjem vašega doma. Otroci se bodo z veseljem igrali s sadjem in zelenjavo, nalili sok in pritisnili gumb na mešalniku, da bi videli in slišali, da se vse vrti. In seveda, tu je običajno igranje in učenje gumbov, ki jih je mogoče klikniti, odpiranje vrat in premičnega ročaja pipe, da bodo malčki zaposleni. Z vsem, kar je vključeno za pripravo zdravih smutijev, lahko otroci kadar koli sesekljajo, mešajo in točijo sadne pijače zase in za prijatelje.


Dimenzije izdelka (cm) - 81,99 x 31,6 x 86,21

Teža (kg) - 11.25

Dimenzije škatle (cm) - 86,0 x 37,01 x 15,01

Teža škatle (kg) - 11.25


  • Mešalnik se res vrti ; samo pritisnite na gumb
  • Smoothie kartonski vložek za kozarec daje iluzijo prave mešanice
  • Prostorsko varčna deska za rezanje se prilega nad umivalnik; sprosti prostor na pultu
  • Banane narežite s pretvarjajočim se nožem
  • Viseče košare s sadjem za ustvarjalno shranjevanje
  • Ob strani klin za obešanje brisač ali pripomočkov
  • Ledene grafike na zamrzovalniku so res "kul"
  • Vključuje 22 dodatkov

Napišite mnenje

OPOMBA: HTML koda se ne prevaja!
    Slabo           Dobro

Captcha

Naročanje igrač za Božička in Dedka Mraza

Božičku,MIklavžu ali Dedku Mrazu lahko pišete le do 15.12., nato se Evropski trg zapre in dobava določenih artiklov ne bo mogoča! Nekateri izdelki so v omejenih količinah!

KIDKRAFT IZPOLNJUJE VSE REGULATIVNE VARNOSTNE STANDARDE IN USTREZA EVROPSKIM DIREKTIVAM 2009/48/ES O VARNOSTI IGRAČ.

Dobavljivost

Čas dobave: 5-7 dni od dneva plačila kupnine; Glej Razpoložljivost.

Rojstni dnevi

Vemo, da je praznovanje rojstnega dne za Vas in vašega otroka pomemben dogodek in da si želite darilo v najkrajšem možnem času. Darilo lahko do Vas prispe v 5 dneh od dneva plačila kupnine, žal prej dostava ni mogoča, saj je naše skladišče na Nizozemskem. Račun je potrebno plačati še isti dan.

Naročila za Božič

Zaloga se spreminja iz ure v uro, statusi dobave so redno objavljeni na strani. Čas dobave: 5 dni od dneva plačila kupnine, če je nakup opravljen na TRR. Če je nakup opravljen s kreditnimi ali debetnimi karticami, se dostava podaljša na 7-8 dni. Vsa naročila plačana do 13 ure, so sprocesirana isti dan in dobavljena v 5 delovnih dneh (izjema sobota, nedelja). Vse otroške hiške in kuhinje Kidkraft so v omejenih količinah. Ne čakajte do decembra za hiško, ker bo do takrat razprodana.

  • 164.99€

Opozorilo

Ni primerno za otroke mlajše od 3 let. Možnost zadušitve z majhnimi deli.

Oznake: otroška kuhinja, otroške kuhinje kidkraft, igralna kuhinja, igralne kuhinje, kuhinjski komplet, lesena kuhinja, lesene kuhinje, velika igralna kuhinja, kuhinja za igranje, otroška igrača, otroški kuhinjski kompleti, kuhinjski komplet za igro, kuhinjski kompleti za otroke, otroške igralne kuhinje, kuhinja melissa in doug, kuhinja za igranje melissa in doug, igralni kompleti, otroške igrače, melissa in dougova kuhinja

Loading...